Toimitustavat

Valitsemme toimitustavan tilauskohtaisesti. Paketit toimitamme yleensä käyttäen DPD:n palveluita, pienimmät tuotteet kirjeitse. Voimme myös käyttää haluamaasi muuta kuljetuspalvelua.

Yritys- ja yhteisöasiakkaille toimitamme tuotteet perille jaeltuna. Yksityisosoitteisiin DPD toimittaa lähetykset lähimpään Tradekan toimipisteeseen (SIWA, Euromarket, Valintatalo) noudettavaksi.

Toimituskulut löytyvät työhinnastosta.

Tarvittaessa kuljetamme tuotteet itse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Pyrimme toimittamaan tilaukset kokonaistoimituksena eli vasta kun kaikki tuotteet ovat varastossa. Ilmoita, jos haluat tilauksen osatoimitettuna. Osatoimituksista veloitamme rahtikustannukset kaikista lähetyksistä.

Tutustu toimitusehtoihimme.

Pikatilaukset

Pystymme myös toimittamaan palvelimia erittäin nopealla aikataululla, parhaimmillaan samana päivänä mikäli esimerkiksi laiterikon johdosta tarvitaan korvaava laite välittömästi.

Kiireellisistä palvelintilauksista veloitamme hinnaston mukaisen pikatoimituslisän mikäli tilauksen käsittely aiheuttaa ylimääräisiä rahti- tai työvoimakustannuksia.

Voimme myös lähettää tuotteet luottoasiakkaille taksilla, jolloin vastaanottaja maksaa kuljetuksen.

Nouto

Noutopisteemme sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla. Osoitteemme on Tallberginkatu 1 C 5 kerros, kulku C-rapun henkilöhisseillä ja seuraamalla opasteita. Isommat lähetykset voi noutaa tavarahissillä.