Tietosuojalauseke

1. Henkilötiedot

Damicon Kraa Oy noudattaa henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn osalta henkilötietolakia ja muuta soveltuvaa lainsäädäntöä.

Damicon Kraa Oy hyödyntää keräämiään ja käsittelemiään henkilötietoja ainoastaan asiakasrekisterin sekä asiakassuhteen hoitoon liittyvissä toiminnoissa. Damicon Kraa Oy hallitsee itse näihin toimintoihin liittyviä laitteistoja ja ohjelmistoja, hyödyntäen toiminnassaan tietoturvallisia ratkaisuja ja käytäntöjä. Emme myy tai välitä tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kuin tilanteissa, joissa kyseisen tiedot ovat välttämättömiä tilaus- ja toimitusketjun hallinnan osalta.

Asiakkaamme voivat milloin tahansa tarkastaa, päivittää tai estää henkilötietojensa käytön tai luovuttamisen eteenpäin ilmoittamalla siitä Damicon Kraa Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen damicon@damicon.fi tai kirjallisesti osoitteeseen Damicon Kraa Oy, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.

2. Evästeet ja muut verkkopalveluissa hyödynnettävät teknologiat

Damicon Kraa Oy hyödyntää evästeitä ("cookies") tai muita verkkoteknologioita ainoastaan sivuston toiminnallisuuksiin liittyen. Emme hyödynnä evästeitä tai muita teknologioita asiakkaidemme käytön seurantaan.

3. Rekisteriseloste

Damicon Kraa Oy kerää ja käsittelee asiakassuhteisiin liittyviä yritys- ja yhteystietoja asiakasrekisteriinsä. Tälläisiä tietoja ovat yritysten perus-, tilaus- ja yhteyshenkilötiedot.

Hyödynnämme tietolähteinä julkisia rekisteritietoja sekä asiakkaiden itsensä meille toimittamia tietoja.

Rekisterinpitäjä:

Damicon Kraa Oy
Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

Y-tunnus: 0958979-8

Rekisteriä hoitava henkilö:

Mikko Sirén
toimitusjohtaja
damicon@damicon.fi
09-586 5870