Palvelut

Räätälöidyt palvelimet ja työasemat

Kokoamme palvelimet ja työasemat asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme ensisijaisesti Supermicro-komponentteja. Valikoimaamme on esillä Supermicro-hinnastossamme, mutta toimitamme myös hinnastossa listaamattomia Supermicron tuotteita.

Suoritamme kokoamillemme laitteille monipuolisen rasitustestauksen, jolla saamme seulottua valtaosan yksittäisten komponenttien valmistusvioista jo ennen toimitusta. Testistä saadaan erilaisia mittaustuloksia, joita voimme toimittaa asiakkaalle pyynnöstä.

Olemme laatineet esimerkkipalvelimia, jotka antavat kuvaa mahdollisuuksista.

Huollot

Meiltä ostettujen laitteiden huollot pyrimme hoitamaan pikaisesti, mutta kriittisiin järjestelmiin suosittelemme erikseen pikahuoltopalvelun hankkimista, jolloin takaamme tietyn vasteajan. Takuuajan jälkeenkin luonnollisesti toimitamme varaosia ja teemme huoltoja sekä päivityksiä hinnaston mukaisella veloituksella tai sopimuksen mukaan.

Tee huoltopyyntö lomakkeella tai sähköpostitse damicon@damicon.fi

Myymiemme laitteiden lisäksi huollamme myös muiden valmistajien laitteita. Meillä on erilaisia varaosia varastossa, ja pystymme yleensä hankkimaan erikoisempiakin osia myös vanhempiin laitteisiin. Näissä tapauksissa on viisainta olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Joustava takuukäsittely

Vaihdamme takuuaikana rikkoutuneet komponentit mahdollisuuksien mukaan suoraan varastosta, laskutusasiakkaille ennakkovaraosapalveluna.

Pyydä takuuvaihtoa lomakkeella tai sähköpostitse damicon@damicon.fi, ja tutustu palautusohjeisiimme.

Takuu- ja huoltoasioista on tarkempaa tietoa Takuu-sivulla.