9.-10.11. TÄHÄN VÄLIIN FESTIVAALI @ BLAZE2B UG


From: jahelepp_at_cc.jyu.fi
Date: Mon 29 Oct 2007 - 21:39:03 EET9.-10.11. TÄHÄN VÄLIIN FESTIVAALI | BLAZE2B UG | Yliopistonkatu 36 | JKL


PERJANTAI 9.11. - Italy & Disco
DJ Nicky Sangiamo (fyys. Helsinki, henk. Milano) Paikallisdeejiit LOL Hilfe 2008, Gay Glove 256€, Nothing Else Matters, Keltinmäen R. Kelly Turusta ja MC Cahilanus Senior

LAUANTAI 10.11. - Elektrokki
Mesak LIVE (Klakson Rec., Härmöniä, Rikos Rec. | Helsinki) Kahilaizer Singns Rockc! LIVE (Pihtipudas) Paikallisdeejiit LOL Hilfe 2009, Gay Glove -50%, Notting HIll Matters ja Keltinmäen R. Redford Turust.

Eikö olisikin hienoa, jos tähän väliin olisi festivaali? Toiveesi on kuultu, sillä TÄHÄN VÄLIIN on festivaali! Marraskuun toisena viikonloppuna Blazen pikkupuoli muuntautuu festivaaliareenaksi, jolla temmeltävät vain kuumimmat öiden gladiaattorit. Kuvittele viuhuvat laserit, välkkyvä strobo, massiiviset strussit, katosta sataa hopeista silppua, paidat lentelevät ilmassa, pillit ulvovat - kuvittele tranceluola. Mahdollisuuksien mukaan tilaan pyritään saamaan myös trooppista eksotiikkaa.

Perjantaina 9.11. TÄHÄN VÄLIIN potkaistaan käyntiin helsinkiläismilanolaisen Nicky Sangiamon voimin, jonka jälkeen ei jarrumiehiä enää kaivata. Lauantaina aivan sama linja jatkuu, mutta tällä kertaa pääesiintyjänä hämmästellään live-performanssia: Mesak Helsingistä esittää elektronisesti ehostettua skwee- ja acid-musiikkia. Lauantaina tunnelmaa kohottavat myös TÄHÄN VÄLIIN -organisaation huumaavat esitanssijat.

Koska perjantaina tulee olemaan kova meno, niin lauantaina ei voi olla kuin vielä parempi meno. Tämä yksinkertainen nyrkkisääntö riittää! Hae juomasi nuoruuden lähteeltä ja reivaa kanssamme! TÄHÄN VÄLIIN on hyvä väli päättää kesä!

TÄHÄN VÄLIIN 2007 FESTIVAALI
http://www.myspace.com/tahanvaliin

ILMAINEN ENNEN KELLO 23! ERIKOISDRINKKEJÄ! TULE!