Syntesia 27.12.,@Vastavirta,Tre.3e techno/hc,ambient,elektro/industrial/etc


From: seppo_at_rbgi.net
Date: Mon 05 Dec 2005 - 20:17:41 EET27.12.2005 Tiistai
Vastavirta-klubi, Pispalan valtatie 39, Tampere Klo 21.00-01.30, 3e

Live:
Leo Laker (hard techno/schranz, Helsinki) Pleasures And Days (post-industrial, Helsinki) Shemale Shepherd (noisy&psychedelic ambient, Tampereen seutu)  

DJ:t:
milo (techno/hc/darkcore, Tampere)
STTB (elektro, Tampere)    

ESIINTYJISTÄ

Leo Laker

Leo Laker Switchblade aka Leo Laker syntyi vuonna 1996 kun suomalainen tuottaja Leo Järveläinen löysi tyylinsä jota hän kutsuu "fast driving fiercy hard technoksi".

Kun saksalainen Tresor records julkaisi levyn nimeltä "6am" vuonna 1997, sai se paljon huomiota osakseen ja päätyi monille DJ-listoille. Toisen Tresorin julkaisun jälkeen (Tontumäki EP) ja kaksi julkaisua myöhemmin suomalaiselta Hotshot lafkalta, kaveri tutustutti hänet Mara Brancoon ja Julian Sandelliin jotka kiinnostuivat matskusta heidän 4X4 lafkalleen. "Switched to Blades" EP julkaistiin Switchblade nimen alla ja Leo tuli tunnetuksi uudessa rankemman techno/schranz skenen parissa.

Monien julkaisujen ja miksausten jälkeen levy-yhtiöille kuten Working Vinyl, Jackstar, Kne'Deep, Definition of Mayhem, Carnage, Artillery, Methadon, Combat Skills, jne; Leo sai mahdollisuuden ottaa haltuunsa oman levy-yhtiön. Vuonna 2005 laitettiin pystyyn 13th records ja Switchbladen ja Mayhem Manin
"Only bombs allowed" EP pistettiin pihalle.

Leo on soittanut ympärimaailmaa DJ:nä ja livenä Briteissä, Saksassa, Puolassa, Liettuassa, Sloveniassa, Latviassa, Virossa, Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa, Brasiliassa ja Unkarissa.

milo

Kun pyhistä ja sukulaisista on päästy eroon, voidaan taas nauttia milon menevästä teknosta ja loistavista valinnoista. Tarjolla raikkaita tuulia maailmalta teknon ja synkemmän hardcoren saralta.

Pleasures And Days  

"Pleasures And Days tuottaa rehellistä populaarimusiikkia 2000-luvun
ihmisille.

Tullakseen ymmärretyksi näinä hedonistisina tuomionpäivän aikoina se tarkoittaa kaupunkiläheistä, jälkiteollista kansanmusiikkia joka on samalla melodista, tanssittavaa, aggressiivista, määrätietoisesti rakennettua ja olemukseltaan kaaottista.

Musiikkimme on lähestyttävää muodossaan ja maailmanlaajuista sisällöltään, niinpä se on myös ehdottoman poliittista. Melodia on virus, rytmi kontrollia ja sanat viettelyä.

Jumala on ehkä kuollut mutta Hän on jättänyt meidät diskoon. Toisto ja vieroitus ovat hyvän opin ja tiedon lähteitä. Joten kuljeksikaamme, tanssikaamme, huutakaammme, tutkiskelkaamme ja rukoilkaamme voimaa ja viisautta jolla selvitä tulevista suurista taisteluista."

Shemale Shepherd  

Shemale Shepherd aloitti vuonna 2002 kun MFS oli tauolla, jolloin Jani Kuivajärven kanssa nauhoitetuista materiaaleista muodostui Samuli Lakion käsittelyn jälkeen Toiko Recordsin julkaisema Pieniä Liikkeitä CD-R. Shemale Shepherdin musiikki on meluisaa ambientia vahvoilla psykedeelisillä ja hipahtavilla maustella.

STTB (Slave To The Beat)

Tarjolla loistavia elektrotahteja.

Lisätietoja tästä ja tulevista tapahtumista löydät osoitteista: http://kapina.org/syntesia ja http://www.vastavirta.net

-- 
- Sepi / http://kapina.org/syntesia/
  http://kapina.org/su/pgppublickey.txt