Back2Bass: Fall 23.9. @ Helsinki Club


From: Toma (toma_at_reiv.fi)
Date: Mon 19 Sep 2005 - 18:13:37 EESTKuuman ja kostean kesän jälkeen tulee aina syksy...

Back2Bass: Fall

Syksyn poikkeuksellisin klubitapahtuma kokoaa yhteen ainutlaatuisen lineupin koti- ja ulkomaisia elektronisen musiikin kiinnostavimpia nimiä. Pääesiintyjinä tapahtumassa ovat harvinaisen livekeikan tekevä Wax – Real Time Orchestra, itävaltalainen Deejay Gigolo Recordsilla levyttänyt Christopher Just sekä kovassa nousussa oleva Trio Tetris.

Pääareena tarjoaa live-elämykset isosti ulkomaan herkkujen kera, Balcony keskittyy intiimimpään ja seksikkääseen klubitunnelmaan ja alakerran Vinyl Bar sisustetaan ja hämärretään chill-out huoneeksi.

Tapahtuma on osa Eat & Joy -festivaalia (www.eatandjoy.com).

Back2Bass-areena:

CHRISTOPHER JUST LIVE (www.christopherjust.at) (Cheap + Combination Records, Vienna)

Aliaksia mm: Ilsa Gold, Dj One Finger, Punk Anderson, Petra Biisejä mm: “I’m a Disco Dancer”, “Mayday anthem” Remixejä mm. artisteille: Chicks on Speed, Pulp, Dj Rush, Zombie Nation

WAX – Real time orchestra (Helsinki)

Kuvittele rockbändi Kiss-tyyppisissä fosforimaskeissa, elävät valot vaatteissaan versioimassa 80–90-luvun housemusiikin helmiä. Sekoita sopivassa suhteessa rockin raakaa energiaa ja tanssimusiikin hypnoottista rytmiä niin kasassa alkaa olla Wax - Real Time Orchestra. Waltari-yhtyeen Kärtsy Hatakan ja DJ Jori Hulkkosen ajatus esittää house-klassikoita rocktyökaluilla on nerokkuudessaan herättänyt ihastusta meillä ja muualla.

TRIO TETRIS (www.triotetris.com)

Uuden polven retrotuottajien paraikaa todella isosti breikkaava aivan armoton liveshow pärähtää ensimmäistä kertaa todellisiin klubibileisiin. Ja homman nimihän on siis – karkeasti ottaen - Commondore 64:n ja muiden vanhojen koneiden ja konsolien äänimaailman tunnelman emulointi oikeilla soittimilla. Ehdottomasti näkemisen arvoinen juttu.

JAGU (Entropy)
HISKI & PINNIE (accesss.org)

Balcony:

JOE BLAZEY (Ihana) + friends

Vinyl Chillout Lounge:

SOMA
ZZOMPPPe 23.9.2005 klo 22-04
Helsinki Club, Yliopistonkatu 8
2 tanssipuolta + chillout
K20 | liput vain 10 €
Happy hour 22-00, hanatuotteet 2.5 €