[reiv:] @ Fever 2.9: DJ Rok (Berliini)


From: [reiv:] (info_at_reiv.fi)
Date: Tue 23 Aug 2005 - 19:32:02 EESTSyyskauden avajaiset uudessa venuessa!

DJ Rok (Berliini)

Jos määritellään Saksan elektronisen musiikin merkityksellisimmät vielä kuvioissa olevat DJ:t, ovat he DJ Hell, Sven Väth, Westbam ja DJ Rok. Jos määritellään Berliinin skenen merkittävimmät hahmot, ovat he ylitse muiden Maurizio ja DJ Rok. [reiv:] erittäin ylpeänä esittää yhden Manner-Euroopan tärkeimmän teknokaupungin historiallisesti tärkeimmistä DJ:stä soittamassa sitä soundia, jonka tahtiin koko Berliini sykki 90-luvun alussa. Unohtamatta sitä, että graniitinkova Rok rokkaa tanssilattiat ehkä vieläkin kovempaa kuin 10 vuotta sitten.

Perjantaina 2.9. [reiv:] viettää avajaisia intiimissä Feverissä, tehden paluun Kerma-aikojen fiilikseen ja soundiin. Eli vähän pienempää. Vähän tiukempaa. Vähän enemmän sitä itseään. Pääesiintyjänä DJ Rok suoraan Berliinistä, kotimaasta tukemassa residenttimme Eliot Ness, sekä tuiki harvinaisen oldschool-setin soittava Sam & Gigi -duosta tuttu Samuli Kemppi. Avajaisilta on omistettu puhtaasti teknolle ja houselle, ja nimenomaan viime vuosikymmenen Berliini-soundille.

Valoista Feverissä vastaa:

LJ Pinkki

LJ Pinkki aloitti valohommat vuonna 1997 entisessä Stonewallissa, ja keikkoja on sen jälkeen ollut kaikennäköisiä. Hän on toiminut mm. valo- ja laserohjaajana, -ohjelmoijana, -asentajana, roudarina, dekottajana, suunnittelijana, organisaattorina. Valotekniikkaa Pinkki on opiskellut itsenäisesti, opastettuna, ja kerännyt taitoja puhtaasti kokemuksen kautta kenttätyönä, ja hän onkin eräs skenen lahjakkaimmista  tekijöistä sarallaan (puhumattakaan siitä, että on myös pinkein ;). Valoja ohjatessaan Pinkki pyrkii antamaan niille kaikkensa, ja saamaan valot seuraamaan musiikkia kuin ne olisi etukäteen synkattu ja suunniteltu. Yleisesti keikalla ollessaan hän keskittyy niin syvästi, ettei
juurikaan tajua mitään muuta ympärillään - varma merkki todellisesta omistautumisesta taiteelleen.

Ja videosta:

Lumiere Bros.

Tämä kaksikko on tuottanut visuaalisia spektaakkeleja klubbaajille jo vuodesta vuodesta 2001. Lumieren taustalta löytyy myös Entropyssä pitkään vaikuttanut op ja Amfibiostakin tuttu teemu k. Vuosien varrella pojat ovat toimineet residenttinä Cutting Edge-, 404-, Pussy- ja Solsticeklubeilla  sekä lukuisissa one-off tapahtumissa.

[reiv:]:issä pojat tulevat tarjoilemaan vahvasti Berkkuhenkisen ja
sopivasti
häiriintyneen erikoisshown.

Tule ja unohda itsesi - niin kuin silloin joskus.[reiv:] - syyskauden avajaiset uudessa venuessa
Perjantaina 2.9.2005
Fever, Annankatu 32 | 22-04
Ennakolla K18, ovelta K20 | Liput ennakkoon 9 € +bf, Street Beat ja Mosso | ovelta 10 €