Tantrance pt 7. Lauantai 6.8.2005, Helsinki.


From: quadrillion_at_luukku.com
Date: Thu 04 Aug 2005 - 20:39:44 EESTHei kaikki!

Ensi lauantaina on Helsingin Vuosaaressa luvassa jo yhdeksättä kertaa goa-tribal-electro-industrial-progressive-ambient-trance-musiikkia raikkaassa ulkoilmassa tarjoiltuna Excellent.

Luminescent ja Midiflip tulevat tarjoilemaan yhteistyönä tehtyä trance-livemateriaaliaan ja sen lisäksi meillä on kunnia saada vieraaksemme Sequence-porukan Pasik, joka tarjoilee kattavan valikoiman laatutrancea aina vanhoista goa-hiteistä uusimpiin psy-trance-soundeihin. Tämän lisäksi aikaisempien vuosien tapaan Manjunatha soittaa myös.

Aloitushetki ajoittunee aikaisempien vuosien tapaan auringonlaskun tietämille, jolloin illan kuljetus kulkee aina auringonlaskun chill-out-musiikista repivään yöjyräämiseen ja edelleen raikkaaseen aamusoundiin.

Musiikin lisäksi paikalla myös ilmaista ruokatarjoilua, eli luvassa hedelmiä, leipiä jne. Jos saadaan hommat järjestymään niin tänäkin vuonna saatetaan tarjoilla sinisiä ja vihreitä lettuja.

Paikalle löytää HPY:n kartan avulla, sivu 55 ja ruutu DV/76. Rantapaadentien päädyssä oleva ranta-alue on tapahtumapaikkana. Julkisia kulkuvälineitä käyttäen kannattaa ajaa metrolla Vuosaaren asemalle, josta kävelee paikalle n. 10-15 minuutissa. Kesäaikaan myös polkupyöräily on erittäin varteenotettava ja ympäristöystävällinen vaihtoehto Smile.

Huomautettakoon että tapahtuma ei ole päihdetapahtuma. Henkilöt, joille päihteiden käyttö ja päihtyminen on välttämätön osa ulkoilmabileitä eivät ole kohderyhmäämme, vaan heille löytyy varmasti paremmin sopivaa ohjelmaa jostain muualta.

Ei pääsymaksua, ei ikärajaa - tervetuloa Cool. Lisäkysymykset voi laittaa vaikka sähköpostitse.

...................................................................
Luukku Plus paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista. Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku