Entropy & HYTKY: BERLIN BONBON la 2.7. @ Hima & Sali, Kaapelitehdas


From: Entropy (info_at_entropy.fi)
Date: Mon 13 Jun 2005 - 20:16:34 EEST


Entropy ja HYTKY ylpeinä esittävät:

         B E R L I N B O N B O N

Sweetn.Candy live + Unrath & Krämpel DJ set Rasmus Hedlund live - J-P Parikka - Jagu Colours. live - Dak - Messis - Cybred - Ama

Valot: Harharyhmä

la 2.7.2005 21-04 @ Hima & Sali | 7e/10e http://www.entropy.fi/rave/berlinbonbon/

___________ ___ __ _

Entropy ja HYTKY lyöttäytyvät yhteen heinäkuussa ja tuovat Suomeen suoraan Euroopan kuumimmasta bilekaupungista Berliinistä Opossum Recordingsin artistin Sweetn.Candyn sekä Unrath & Krämpel -dj-duon. Vieraiden vahvistuksena on liuta rautaisia kotimaisia deejiitä ja livejä. Illan aikana on luvassa minimalistista teknoa ja housea, elektroa sekä loungen puolella leppoisampia tahteja.

___________ ___ __ _

Sweetn.Candy
aka Rico Henschel

Nuori berliiniläinen Rico Henschel on harrastellut levyjen pyörittämistä jo 13-vuotiaasta asti. DJ-puuhat eivät kuitenkaan ole riittäneet hänelle, vaan omiakin julkaisuja on kertynyt jo puolenkymmentä muun muassa arvostetuilla saksalaisilla levy-yhtiöillä Musik Krause ja Raum...musik. Tuoreimmat levyt on julkaistu hänen ja ystävänsä Marcel Jochmannin uudella levymerkillä Opossum Recordings.

Marcel Jochmann
aka Ill Bill aka Tante Illa aka Fertich MC aka Stewardeath

Berliiniläisen Deep-klubin pyörittäjä Marcel Jochmann on ollut musiikin kanssa tekemisissä pienestä asti. Tuttavuus läpimurtonsa tehneen Rico Henschelin aka Sweetn.Candyn kanssa sekä suhteet useisiin lupaaviin mutta levytyssopimusta vailla oleviin tuottajiin synnyttivät päätöksen perustaa oma levy-yhtiö Opossum Recordings. Opossumin ensimmäinen levy ylitti odotukset ja se myi yli 1500 kappaletta. Tapahtumassa nähdään esiintymässä Ricon ja Marcelin yhteinen Unrath & Krämpel -nimellä kulkeva dj-tiimi.

___________ ___ __ _

lauantaina 2.7. @ Ravintola Hima & Sali, Kaapelitehdas, Helsinki klo 21.00 - 04.00
liput ennakkoon 7e + bf (Street Beatista 20.6. alkaen); ovelta 10e

___________ ___ __ _

http://www.sweetandcandy.com/
http://www.opossumrec.com/
http://www.entropy.fi/
http://www.hytky.org/