Ian Pooley Helsinki Clubilla 1.5.


From: olli_at_404.fi
Date: Thu 14 Apr 2005 - 17:03:44 EEST


Helsinki Clubilla kuullaan Sunnuntaina 1. Toukokuuta dj:tä, joka on ollut etunenässä yhdistämässä teknoa houseen; nimeä, jonka voi huoletta lausua samassa lauseessa supertuottajien Armand van Helden, Basement Jaxx, Roger Sanchez ja Dj Sneak kanssa. Ian Pooley luetaan valitsemansa ammatin arvostetuinpien joukkoon, joka voi luoda tanssi-hitin kuin tyhjästä.

Vuosikymmemmenen ajan tuotantonimet Ansicht, Ian Pooley Presents Bluelite, Ides, Low Frequency Band, The, Pinnchicky, Quiet Daze, Silvershower, Ian Pooley & Magik J, Outrage, Space Cube ja T\'N\'I ovat piilottaneet taakseen yhden modernin musiikin lahjakkaimmista säveltäjistä.

Vaikka Ian Pooleytä pidetään huippuluokan DJ:nä ja tuottajana, ei underground ole unohtunut. NRK, Strive, Sublime ja Odori julkaisevat edelleen Pooleyn tuotoksia salanimillä. Välimatka teknon ja housen välillä on saatu lyhenemään jo ensi päivistä, Force Inc:in julkaistua massiiviset kappaleet \'Celtic Cross\' ja \'Chord Memory\'.

Ian Pooleyn uusi albumi Souvenirs on kaupoissa nyt, jonka johdosta Ian esiintyi Miami Winter Music Conferencessa Everything But The Girlin ja Buzzin\' Fly leibelin, sekä Neighbourhood -klubin kihon Ben Watt:in vieraana. Mainos oli vaatimattomasti Wired lehden index sivulla.

Uuden Souvenirs albumin on sanottu olevan Ian Pooleyn parasta, mutta jälleen hyvin erilaista tuotantoa. Albumin julkaisuun liittyvä kiertue päättyy Helsingin tapahtumaan.

Helsinki Clubilla Sunnuntaina 1.5.2005 esiintyvät:

Ian Pooley
Pooled Music, Ministry of Sound, NRK - Germany www.ianpooley.com

OlliS
Stefu
Käpä
Zacce
Klabi
Rossi

Ovet ovat avoinna 22-04, ikäraja on 20 vuotta ja liput maksavat 10 euroa.

Helsinki Clubin tapahtumaan ennakkolippuja myyvät Street beat, Vinyl Lounge ja Tiketti.

Tervetuloa jakamaan tämä kokemus kanssamme!

www.helsinkiclub.com
www.theplayersclub.org
www.club404.info