Qreiv=3A=5D_-_klubi_1_vuotta_perjan?= taina, Todd Terryn keikka siirtynyt heinäkuulle


From: [reiv:] (info_at_reiv.fi)
Date: Wed 06 Apr 2005 - 18:33:08 EEST*Todd Terryn Helsingin keikka on siirtynyt heinäkuun 22. päivälle

Todd Terryn keikka lauantaina 9. huhtikuuta Lissabonissa Portugalissa ”Doca & Pesca”-klubilla on yllättäen viime hetkellä peruttu kyseisen klubin toimesta. Terryn paluulento Yhdysvaltoihin oli portugalilaisklubin vastuulla,
ja peruutuksen takia ainoaksi vaihtoehdoksi [reiv:]ille jäi joko kustantaa yksin hänelle business-luokan lennot Helsingistä takaisin New Yorkiin, tai siirtää keikka seuraavan Terryn managementin tarjoamaan Euroopan kiertueen vapaaseen päivään. Ylimääräiset kulut olisivat lennoista olleet meille lähes 3000 euroa. Näin ollen siirto oli ainoa järkevä vaihtoehto. Todd Terry tulee [reiv:]-klubin vieraaksi perjantaina 22.7. Helsinki Clubille.

Ennakkolipun jo ostanut voi palauttaa sen joko ennakkomyyntipisteeseensä  perjantaihin 8.4. mennessä tai tapahtuman lipunmyyntiin. Vaihtoehtoisesti ennakkolipulla voi tulla tapahtumaan, saaden ovelta korvauksena uuden hinnan ja vanhan ennakkohinnan välisen erotuksen.

Hyvittääkseen pettymystä ja [reiv:]-klubin 1 v syntymäpäivää juhlistaakseen uusi lipunhinta on vain 5 euroa, ainoastaan ovelta. Helsinki Club tarjoaa lisäksi 1 euron Happy Hourin klo 22-00 ja ensimmäisille on luvassa [reiv:]-kakkua. Pääsalissa soittavat Alkemist, Erkko, Eliot Ness ja Proteus, ja yläkerrassa Tomi K ja Stede.

Luotamme, että syntymäpäiväkemuistamme tulee varsin onnistuneet tästä takaiskusta huolimatta. Olemme pahoillamme mikäli tästä aiheutui jollekulle mielipahaa, mutta voimme vakuuttaa, että sattunut surettaa meitä kaikkein eniten. Mikäli jollakulla on asiaan liittyen kysyttävää, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen reiv_at_reiv.fi.

Tervetuloa perjantaina Helsinki Clubille juhlimaan 1-vuotiasta [reiv:]-klubia!
*