[reiv:] Q_klubi_1_vuotta=3A_TODD_TE?= RRY (NYC)


From: [reiv:] (info_at_reiv.fi)
Date: Wed 16 Mar 2005 - 23:15:13 EET[reiv:] – klubi 1 vuotta: TODD TERRY (NYC)

Vain vuosi sitten sai alkunsa silloisessa Kermassa puhtaasti oldschoolhouselle  ja -technolle omistautunut keskiviikkoklubi [reiv:]. Ainutlaatuinen
konsepti ja tunnelma löysivät yleisönsä välittömästi, ja vuoden aikana on ehditty kokea jo erittäin hienoja tapahtumia ja ainutlaatuisia muistoja. Nyt
on aika tähän mennessä suurimmalle hetkellemme: perjantaina 8.4.2005 [reiv:] juhlistaa loppuunmyytyjen Hardfloor-bileiden jälkimainingeissa  loistavalla Helsinki Clubilla ensimmäistä vuottaan. Vieraaksemme saapuu, ei sen enempää eikä vähempää, kuin itse Todd Terry, yksi elektronisen musiikin suurimmista legendoista suoraan New Yorkista.

Todd Terry (NYC, USA) on yksi maailman tuotteliaimmista ja kiireisimmistä konemusiikkituottajista, ja hänen julkaisujensa ja remixiensä määrä on jotain, johon kukaan vastaava artisti ei ole päässyt. Terryn kädenjälki ulottuu kauas konemusiikin historiaan, aina housen syntyaikoihin vuoteen 1986, ja hänen tuotantonsa on vaikuttanut klubi- ja tanssikulttuurin kehitykseen ehkä enemmän kuin kenenkään muun yksittäisen artistin. Hän varttui Brooklynissa ja on elänyt tanssimusiikin parissa nuoruudestaan asti. Aluksihänen oli vaikea lyödä itseään läpi kotikaupungissaan New Yorkissa, mutta Englannissa menestys oli acid house -buumin myötä välitön ja murskaava: vuoteen 1995 mennessä Todd Terryn nimi tunnettiin kaikkialla maailmassa.

Omien kulttistatuksen saavuttaneiden julkaisujensa lisäksi Todd Terry tunnetaan lukuisista huippumenestyneistä remixeistään, jotka ovat myös nostaneet kuuluisuuteen bändejä kuten Everything But The Girl. Tuotannot ja remixit aina SNAPistä ja Annie Lenoxista George Michaeliin ja Björkiin, valtavirtamenestys sekä palkinnot ja korkeasti arvostettu Grammy-ehdokkuus USA:ssa eivät kuitenkaan ole vähentäneet hänen tinkimätöntä omistautumistaan parhaimmalle mahdolliselle tanssimusiikille genreen katsomatta, tai vaikuttaneet Terryn ilmiömäiseen taitoon ottaa yleisönsä soittaessaan dj-settejä.

Klubimusiikin historiassa tuskin kukaan muu artisti on julkaissut niin lukuisaa määrää merkittäviä biisejä ja remixejä kuin Todd Terry, eikä hänestä siis turhaan käytetä maailmalla nimitystä “Todd The God”...

Terry tulee ensimmäisellä Suomen vieraillullaan soittamaan 3 tunnin setin uutta materiaalia sekä omia house- ja acidhouse-klassikoitaan sekoittaen. Esiintymässä lisäksi residenttimme Eliot Ness sekä spesiaalin klassikkosetin  soittava Proteus, sekä Balconyllä yläkerrassa Erkko, Alkemist, Tomi K ja Stede.

Tule ja unohda itsesi – niin kuin silloin joskus.Pe 8.4.2005 | 22-04 | Helsinki Club, Balcony & Vinyl Lounge, Yliopistonkatu 8 | K20 | 2 tanssilattiaa, 5 baaria Liput ennakkoon 15€ + bf (Street Beat & Vinyl Lounge, Epe's Tampere, Free Record Shop Turku, Bluestreet Lahti)

www.reiv.fi