Imatran Voima + Tero live LA 29.1. Lutakossa


From: Arto Lahtinen (naks_jrm_at_hotmail.com)
Date: Tue 25 Jan 2005 - 22:24:09 EET



LA 29.1.2005 LUTAKKO 21-02 IMATRAN VOIMA (Tellektro, Kostamus Records) TERO (Rikos Records, www.terobot.com)
DJ Erkko (YleX, Niitty)
DJ Naks (dA JoRMaS)
VJ Wode

Norjalaiselle Tellektrolle ja suomalaiselle Kostamus Recordsille levyttävä Imatran Voima saapuu ensimmäistä kertaa keikalle Lutakon Rytmikerhoon. Kesällä 2004 ensimmäisen kokopitkän albuminsa The Church Of Latterday Maggots julkaissut elektroduo on esiintynyt Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Britanniassa. Randy B:stä ja Fresh-O-Lexistä koostuvan IVO:n musiikkia voi kuvailla paljon bassoa sisältäväksi elektroksi, jossa on mausteena robottivocoderia ja sielukkaita syntetisaattorisaundeja.

Toisena livenä kuullaa jyväskyläläistä Teroa, joka on niinikään saavuttanut mainetta aina ulkomaita myöten. Omaperäistä Commodore 64-elektroa tekevä Tero on julkaissut kaksi albumia Rikos records levy-yhtiön kautta. Teron tuoreimman levyn arvostelu löytyy desibeli.netistä:
http://desibeli.net/arvostelu/905

DJ-musiikista Rytmikerhossa vastaavat Yle X:lläkin radio-ohjelmaa pyörittävä helsinkiläis-DJ Erkko sekä jyväskyläläinen Naks.

Tanssisali Lutakko
Schaumaninkatu 3, Jyväskylä
Liput: 6/5e * ennakot www.jelmu.net * K-18



Express yourself instantly with MSN Messenger! Download today it's FREE! http://messenger.msn.click-url.com/go/onm00200471ave/direct/01/