Kansainväliset Levy&DVD-messut 4.12.04


From: Marko Tuominen (marko.tuominen_at_saunalahti.fi)
Date: Fri 26 Nov 2004 - 16:24:14 EET(Tiedote, julkaisuvapaa heti!)

LEVY&DVD-MESSUILLA 4.12.04 LEVYNMYYJIÄ MYÖS SAKSASTA JA RUOTSISTA SEKÄ KIRJAJULKAISU! Kansainväliset Levy&DVD-messut järjestetään Hämeenlinnan Hämeenkaaressa
(Hämeensaarentie 3) lauantaina 4.12.2004 klo 11-16. Mukana on
levynmyyjiä myös Ruotsista sekä Saksasta - ainoana koko loppusyksystä!!, mukanaan uskomaton valikoima levyaarteita. Ja tietenkin saatavilla on leffa- ja musiikki-DVD:t asiantuntevilta erikoisliikkeiltä. Messuille saatiin jälleen myös kirjajulkaisu!

Hämeenlinnan Levy&DVD-messuilla on siis yli kymmenen ruotsalaisen erikoisliikkeen
lisäksi pari kauppiasta myös Saksasta, mikä tekee tapahtumasta kerralla erittäin kansainvälisen kokoontumisen! Levy- ja DVD-valikoiman valtavuutta voi olla vaikea hahmottaa, mutta kun yhdellä ruotsalaisella kauppiaalla on noin tavaratalon musiikkiosaston verran CD:eitä tiiviisti aseteltuna, kertoo se kokoluokasta! Musiikin harrastajan on vaikea sivuuttaa tätä tapahtumaa! Messuille saapuu näytteilleasettajiksi tietenkin hyviä kotimaisia levykauppoja sekä yksityisiä keräilijöitä, jotka poistavat kokoelmistaan vaalimiaan helmiä.

Messuilta on perinteisesti etsitty vinyylilevyjä, jotka listaliikkeistä ovat hävinneet jo kauan sitten. Myös CD-puolella valikoima on kattavan runsas. Mukana ovat päivän hitit, pienjulkaisut, kokonaiset back catalogit, uusintajulkaisut; kaikkea mitä tuleekin odottaa. Messutarjouksiakin on luvassa. Mukana on tietenkin myös elokuva- ja musiikki-DVD:t.

Ja koska kyseessä on maan laajin alan messutapahtuma, julkaisee POP-lehti Hämeenkaaressa tuttuun tapaan keräilijöille ja faneille suunnattua erikoiskirjallisuutta. Tuorein kirja on nimeltään ”SANAT – VEXI SALMI”. Nimi kertoneekin jokaiselle suomalaiselle mistä on kysymys. Ja kuinka osuvasti kirja on ensimmäistä kertaa saatavilla juuri Hämeenlinnan messuilla!

Kansainväliset Levy&DVD-messut siis Hämeenlinnan Hämeenkaaressa
(Hämeensaarentie 3) la 4.12.2004 klo 11-16. Sisäänpääsy vain 3 €. Kaikki
tervetuloa!

Terveisin
Marko Tuominen, RiElMu ry/Succubus ry
Puh. 0400-438 408
E-mail: marko.tuominen_at_saunalahti.fi
Internet: www.sci.fi/~gore/messut.html