On Sundays.. -klubi Helsinki Clubille


From: Memphis Erottaja (riku.stenros_at_sok.fi)
Date: Wed 24 Nov 2004 - 02:59:34 EET23.11.2004
Julkaisuvapaa

Helsinki Club, Sunnuntaisin..

Erityisesti Sunnuntaisin, ravitaan musadiggareiden ja klubbaajien, ja miksei muidenkin sielua ja mieltä. Tarjoillaan poikkileikkaavasti maailmanluokan muusikoita, dj-tuottajia ja laulajia, turntablisteja ja dj-legendoja. Tavoitteena pop kulttuuri sopivassa suhteessa undergroundiin.

On Sundays..
Helsinki Club, Yliopistonkatu 8, p. 358 9 433 20 K22, 23-04, Ilmainen sisäänpääsy (0€)
www.helsinkiclub.com

Ohjelma:

28.11.2004
Neil Aline (NYC)
www.chezmusic.com

Pariisin Respect is Burning:in New York Cityn kasvo Neil Aline on kuuluu tanssi-musiikin eliittiin. 23-vuotiaana perustettu Chez Music on synonyymi miellyttävälle, laadukkaalle houselle. Myös Neilin residenssi Nicolas Matarin maailman parhaiden joukkoon rankatulla Cielo -klubilla NYC:ssä puolustaa sitä, että pettämättömän ja silkinpehmeä tekniikka ja selektio ovat hallussa.

5.12.2004
On Sundays.. -klubin & Balcony baarin avajaiset

Funk D Void (Barcelona)
www.funkdvoid.com

Master H (Paris)
www.master-h.com

Q'Burns Abstract Message (Orlando)
www.q-burnsabstractmessage.com

Lempituottajia on moneksi, kuitenkin Soma Quality Recordsin Funk D Void ansaitsee tittelin yhä useammalta, tai ainakin sijoittuu mainittavien listalle. Juuri julkaistu pitkäsoitto on kolmas. Taivaallinen ja kaunis musiikki on haastatteluiden perusteella tulevaisuudessa vokaalipainotteisempi. Yhtiö uhkaa että Funk D'Void saundi saa sinut sekoamaan.

Master H, suunnittelija-DJ dekkitaituri ja Pariisin klubiskenen ruutitynnyri, julkaisi albuminsa '13', joka on sekoitus jazzia, funkkia, soulia ja elektro-break -inspiroitua housea, jota voidaan jo vähintäänkin nimittää tulevaisuuden rytmiksi - valtavirran pop-funkiksi. Soma vakuutettiin fantastisilla kyvyillä Miamin WMC:ssä, uskomme heitä.

12.12.2004
20:20 Vision Album Tour "Light of Day"

Fred Everything (Montreal)
www.fredeverything.com

Kanadalainen Fred Everything on tehokas ja taitava DJ-tuottaja, joka omistautumuksella levyttää Ralph Lawsonin 20:20 Visionille. Vuosikymmenen takaiset kiertueet euroopan klubeilla, tuki Mark Farinalta sekä Tony Humphriesilta, ja monet noteeraukset populaarimusiikin medioissa ovat tehneet miehestä tähden. 60 julkaisua ja mittavat yhteistyöt, ammattikunnan kunnioitus ja noteeraus julmetun hyvänä deejiinä ovat ansaittuja.

Balcony baarissa Muzique Boutique, dj:t John Larner & Slater Hogan (USA)

26.12.2004
Rulers of the Deep (Tallinna)
www.vibe.ee

Rulers of the Deep DJ Meri ja P.Julm aloittivat Viron puhutuimman tapahtuman eli Vibe:n Residentteinä 1998. Kaksikko sai mahdollisuuden tehdä töitä kansainvälisten artistien, kuten Josh Wink, King Britt, Roger Sanchez, kanssa. Tuotantokyvyt noteerattiin K-O-T hittibiisin Finally remix julkaisusta, tämän jälkeen on kuultu versiot mm. Shakedown At Night, IL Padrinos feat. Jocelyn Brown That's How Good Your Love Is, Mood2Swing Can't Get Away From You, Arnold Jarvis Be Right There, Craig Jensen Club Lonely (Hed Kandi) ja C&M Productions feat. Marcel The Vision (Neat Music).

Helsinki Club, On Sundays.. Oikeudet ohjelman muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.Järjestelmän copyright - www.mediasignal.fi