HARDFLOOR - [reiv:] @ Helsinki Club 19.12.2004


From: \[reiv:\] (info_at_reiv.be)
Date: Fri 19 Nov 2004 - 15:52:48 EET


Hardfloor ja acid. Nämä kaksi ovat miltei synonyymejä – niin paljon ovat nämä saksalaiset supertähdet vaikuttaneet kokonaisen musiikkityylin kehitykseen. [reiv:] erittäin ylpeänä esittää ensimmäisen vuotensa loppuhuipentumana Hardfloorin livekeikalla Helsinki Clubilla sunnuntaina 19.12. Kuluneen vuoden aikana acid ja oldschool ovat tehneet todella suurta paluuta kautta konemusiikin rintaman, joten tämä genren todellisten pioneerien keikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä mistä se kaikki alkoi.

HARDFLOOR Ramon Zenkerin ja Oliver Bondzion muodostama Hardfloor on todellinen oldschool-legenda ja acidin kruunaamaton kuningas Saksasta. He ovat julkaisseet Sven Väthin Harthouse-kulttilabelillä useita menestyslevyjä,  kuten ”Hardtrance Acperience”, jolta sinkkulohkaisu Acperience 1 on vieläkin teknokulttuurin virstanpylväitä, ja ”TB Resuscitation” joka on kaikkien aikojen parhaimpia acid-levyjä. Oman tuotantonsa lisäksi Hardfloor on tehnyt loistavia remixejä mm. Depeche Moden, Mike Oldfieldin ja New Orderin biiseistä.

Lämmittelijänä toimivat oldschoolin ja acid housen parissa itseoikeutetusti todella pitkän uran tehnyt Jokke sekä residenttimme Eliot Ness. Näistä herroista jatkaa sulavasti illan pääesiintyjä Hardfloor, joka soittaa livenä puolentoista tunnin setin ”Best of Hardfloor”-teeman mukaista uransa alkupään materiaalia. Kolkkikarkelot viimeistelee sama kaksikko Eliot Ness ja Jokke.

Yläkerran pienellä puolella dcom soittaa koko illan Harthouse ja Eye Q –labeleiden vanhempaa klassikkotuotantoa, pitäen kuitenkin tauon Hardfloorin setin ajan.

Tule ja unohda itsesi – niin kuin silloin joskus.SU 19.12. klo 22-04 | Helsinki Club, Yliopistonkatu 8 | K-20 | 2 tanssilattiaa, monta baaria | Happy Hour 22-23 | Liput 15 € ovelta, 14 € + bf ennakkoon (Street Beat)

Kuvaus: www.villevaavu.org & www.anyon.org