LBJ teki albumin, julkkarit Kurki-kompleksissa 23.10.


From: Memphis Erottaja (riku.stenros_at_sok.fi)
Date: Mon 18 Oct 2004 - 20:05:00 EESTHelsinkiläisen Lbj:n "Live Material" esikoisalbumin julkaisua juhlistetaan Bulevardi 2:ssa Lauantaina 23.10 kello 22 alkaen. Lbj on 21-vuotias Jonas Verwijnen, jonka breakbeat-kappaleita on julkaistu aikaisemmin muun muassa arvostetulla englantilaisella Botchit Breaksilla sekä Heavy Discolla, ja International Dj-mag on kuvaillut miestä sanoilla "rising star of breakbeat". Elektroniselle musiikille tyypillistä staattisuutta on turha Lbj:n live-esiintymisiltä odottaa, ja bändin kanssa keikkaileva tuottaja on onnistunut tallentamaan live-energiaa myös tälle studioalbumille.

"Live Material" tarjoaa reilusti breakbeat-genren rajojen ulkopuolella liikkuvaa musiikkia downtemposta ja jazzista dubiin. Paljon kollaboraatioita sisältävän levyn teossa ovat olleet mukana muun muassa Siiri Nordin, Plutonium 74-yhtyeen Ylermi, ja Bedrockille levyttävä englantilainen Guy Gerber. Albumin julkaisee uusi Helsinkiläinen levymerkki Next Big Thing, joka keskittyy kotimaisen downtempon ja breakbeatin julkaisuun.

Lbj "Live material" julkaisubileet

Lbj Liveband (esiintyy noin kello 01.00) DJ Genki (Exogenic Breaks, Stealthunit Sound Collective) Dj Solid Steel (Techtribe, Gaaz/ Estonia) Dj Ionik (Traveller Records)

Bulevardi 2
Sisäänkäynti Memphis Erottaja & Kurkiklubin kautta K22
5eJärjestelmän copyright - www.mediasignal.fi