PRESS RELEASE: MRI (Force Inc., Force Tracks, Resopal) Suomeen 3.12.


From: Abflug (info_at_abflugrec.com)
Date: Thu 14 Oct 2004 - 13:10:53 EEST(Information in English to follow later)

PRESS RELEASE: MRI (FORCE INC., FORCE TRACKS, RESOPAL) SUOMEEN 3.12. RESOPAL - JACK TO HELSINKI
3.12.2004

Saksalaisen Resopal-levymerkin nokkamies ja MRI-duosta tunnettu Stephan Lieb nähdään joulukuun alussa Helsingissä. Luvassa on kovin deep house- ja deep techno-kattaus Helsingissä sitten kesän Koneiston Turbiinisalin, ja mielenkiintoisimmat ko. genren esiintyjät Suomessa miesmuistiin!!


Esiintyjät:

MRI (Force Tracks, Force Inc., Mille Plateaux, Resopal, Konvex-Konkav / Berliini/Frankfurt am Main, Saksa)
Saksalainen duo Stephan Lieb-Frank Elting tunnetaan maailmalla parhaiten MRI:nä. Deep house/deep techno-tuottajakaksikko nousi maineeseen etenkin vuonna 2000 Force Tracksilla ilmestyneellä Rhythmogenesis-albumillaan. MRI:n ensimmäisen Suomen esiintymisen hoitava Stephan Lieb johtaa oman musiikkituotantonsa lisäksi kahta arvostettua levymerkkiä, Resopalia ja Konvex-Konkavia.

*Lisätiedot seuraavista linkeistä:
MRI:n mittava julkaisulista: http://www.discogs.com/artist/MRI Rhythmogenesis-albumi: http://www.discogs.com/release/72350 Mielenkiintoinen artikkeli MRI:stä:
http://www.furious.com/perfect/mri.html Resopal ja Konvex-Konkav: http://www.resopal-schallware.com/

Telly Quinn (Resopal / Berliini, Saksa)
Andreas Wöhrl on yksi uusimmista kiinnityksistä Resopal-posseen. Helsingissä Andreas esiintyy niin yhdessä Stephan Liebin kanssa kuin yksinään DJ:nä.

Jussi-Pekka Parikka (Poker Flat, Vuo Rec., Statra) Jo useita kehuttuja julkaisuja arvostetuilla levymerkeillä tuottaneen J-P:n nousukiito jatkuu. Kiireinen tamperelainen ryydittää kekkereitä lämpimillä rytmeillä.

Karri O. (Abflug, Monorecords, Resopal)
Kaksitoista vuotta elektronisen musiikin parissa niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa pyörineen Karrin 12-tuumainen julkaistaan Resopalilla marraskuussa. Luvassa on myös lisää julkaisuja Keski-Euroopassa. Aiemmin Karrin musiikkia on julkaistu mm. X-Rustin ja miehen oman Abflug-levymerkin toimesta, ja jatkossa on tarkoitus keskittyä entistäkin enemmän
oman musiikin tuottamiseen.


Line up:

MRI vs. TELLY QUINN (live)

TELLY QUINN (DJ) J-P PARIKKA (DJ) KARRI O. (live/DJ)


Ennakkotietoja. Myöhemmät tarkennukset mahdollisia.

Paikka: Dubrovnik, Eerikink. 11, Helsinki Aika: perjantai, 3. joulukuuta 2004, klo 21-> Liput: 9 EUR (ennakko) / 10 EUR (ovi)
Huom. narikkamaksu sisältyy lipun hintaan! Lippujen myynti alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Lippujen määrä on erittäin rajallinen - varaa siis omasi ajoissa!