9/10/04 - 3 years of 404 with D'Julz, Sancho Panza & Rhythm Doctor


From: Memphis Erottaja (riku.stenros_at_sok.fi)
Date: Sun 12 Sep 2004 - 13:12:52 EESTLAUANTAI, LOKAKUUN 9, ARMON VUONNA 2004 404-kerholla on kunnia esittää:

Olet varmasti huomannut miten ranskalaisilla kollegoillamme on pitkään ollut tapana tehdä housea, joka taatusti jää mieleen - Daft Punk, Stardust ja sen sellaiset. Biittitohtorit ovat sittemmin kunnostautuneet erittäin pätevillä keikoilla, ja saaneet lisää maailmanmaineeta, naisia nopeita autoja.. ja, tiedättehän, sen sellaista.

D'Julz on patonkipossen uusi kasvatti, josta uhkaa tulla yhtä lailla Isoa Poikaa kuin edeltäjistään, sillä onhan yksinkertaisesti totuus, että mies joka veivaa levyjä isoimmissa ranskabileissä ja maailman nimekkäimmillä klubeilla (Rex, Fabric, La Terrazza, The Tunnel), myy 18.000 kappaleeta miksaustaan ja levyttää niinkin pätevillä merkeillä kuin 20:20 Vision tai Josh Winkin Ovum, ei voi olla läpeensä ankea jätkä?

Ei meidänkään mielestä, ja siksi Julle soittaakin nyt 404:ssä omaa ienostunutta saundiaan täydentäen settiään muiden tuottajien loistavalla pärinällä. Sanomalla että D'Julz (kaverit tuntevat paremmin nimellä Julien Veniel) soittaisi housea, tribaalikamaa, dubia tai breiksejä, aiarvioisimme miehen syvältä luotaavaa katsomusta musiikin hämmentävään maailmaan.

"The verdict? Sexy, deep, frivolous, fun, dark: this is going to become even more appreciated by the kind of people who like to get their rocks off at places like Fabric and The Bomb." - Jockey Slut, 02/2002

"Näinhän se on nähtävä, parasta skeidaa!" - 404-kerho

But wait! That's not all! Världen är inte slut! Ja lisää!

Kakskytseittemän vuotta ja putki sen kuin jatkuu. Olisi rikos vähätellä tämän miehen saavutuksia, onhan mies soittanut ja työskennellyt isojen nimien kuten Soul II Soul, Norman Jay, Tim Westwood, Coldcut, Colin Faver, DJ Hype, Mr. C, Inner City, Lil' Louie Vega, Robert Owens, Basement Jaxx, Joe Claussell, Gilles Peterson, Ashley Beedle.. ja, niin, lista sen kuin jatkuu.

Vuonna 1976 tohtori teki läpimurron Coventryn yliopistolla, missä opiskelijanatiaiset oppivat digauttamaan hemmon reggae-punk-disko-funk -pöperöä, ja yllättäen reggae onkin miehen lempimusaa. Vuosikausia tolperointia Lontoossa vei hänet housen äärelle ja sen kautta maailmalle missä yhä useampi saapui tohtorin vastaanotolle ja ymmärsi, että "Toi häiskä tuolla deejiipöntössä" onkin itseasiassa varsin taagi jäbä.

Vuodet vierivät, ja Doc muutti Eestiin, meni naimisiin ja töihin ja pyörittää nykyään omaa BonBon -nimistä klubiaan Tallinnan keskustassa, missä nimet kuten Nuspirit Helsinki, Azymuth, ja (tähän lista nimistä) esiintyvät.

Eikä ihme.

Docin iskulause "Movement of the body guaranteed" onkin ihan totta!

Heille, jotka vielä tämänkin jälkeen kaipailevat lisää, lisää ja lisää, meillä on heille tarjota lisää:

   DJ Magazine world tour with Sancho Panza DJ's:
     JIMMY K-TEL  MATT BROWN (UK)

 The Notting Hill Carnival Monsters on the net: http://www.sanchopanza.org

Ja koska me Suomalaiset olemme niin hemmetin korkeatasoisia deejiitä ihan joka ikinen, pannaan tilaajalahjaksi seuraavat tuotteet, ja vielä kaupan päälle:

   GOOSE (Nine2Five)
   ERKKO (YleX, Niitty, Koneisto)

TILAA NYT! YLLÄTYT TAKUULLA, KAUNIIT TILAAJAT PALKITAAN VIELÄ KAUNIIMMILLA BIITEILLÄ JA LYYLEILLÄ!

Lauantaina 9.10.2004
> Memphis Erottaja, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki
> Bulevardi 2, Bulevardi 2, 00120 Helsinki
19-04
K22

Ennakot myy Memphis Erottaja, Lifesaver & Street BeatJärjestelmän copyright - www.mediasignal.fi