Kansainväliset Levy&DVD-messut 18.-19.9.: elektronista musiikki Ruotsista!


From: Marko Tuominen (marko.tuominen_at_saunalahti.fi)
Date: Fri 03 Sep 2004 - 11:18:08 EESTKANSAINVÄLISET LEVY&DVD-MESSUT 18.-19.9. TUPLASTI!

Kansainväliset musiikin ja elokuvan ystävien ja keräilijöiden erikoismessut järjestetään nyt kahdella paikkakunnalla peräkkäisinä päivinä. Ensin la 18.9. Levymessut Lahdessa sekä su 19.9. Levy&DVD-messut Hyvinkäällä. Mukana on levynmyyjiä jälleen myös Ruotsista ja Saksasta. Sekä perinteisesti myös ruotsalainen elektroniseen musiikkiin erikoistunut levykauppa ja tekno-genren levy-yhtiö Pulsewave Records uusine julkaisuineen! URL: http://pulsewaverecords.com

Levymessut ovat paras paikka etsiä sitä kuuluisaa ”kadonnutta levyä” vinyylinä. Tai sitten jo nykyisin sitä ”kadonnutta back catalogia”, koska markettien levyosastoilta ei välttämättä löydy pari vuotta vanhaa CD:tä päivän hittien seasta. Onhan sekä Lahdessa että Hyvinkäällä mukana levykauppiaita myös Ruotsista ja Saksasta, mukanaan taas kerran Suomessa ennen näkemätön valikoima levyjä. Toisaalta hittidiggareiden mieliksi myös päivän listamenestyjät löytyvät messuilta.

Erityisesti sunnuntaina Hyvinkäällä on tarjolla DVD-leffoja ja
-musiikkia erikoisliikkeiden ja nettimyyntifirmojen valikoimista.
Luvassa on ennen kaikkea erikoisjulkaisuja ja importteja, mutta myös messutarjouksia. Sarjakuvia ja kirjoja edustavat pari alan erikoisliikettä. Valikoimaan tulee täydennyksiä koko ajan; ilmoittelemme niistä kotisivullamme http://www.sci.fi/~gore/levymessut sekä uusin tiedottein. .

POP-lehti esittelee messuilla tuttuun tapaan keräilijöille ja faneille suunnattua erikoiskirjallisuutta; tällä kertaa uunituoreet ”Deep Purple
- Syvän purppuran vuodet 1967-2004” sekä ” Suomalainen progressiivinen
rock - Synty ja kehitys vuosina 1967-74” –kirjat.

Kansainväliset Levymessut siis Lahden Kasisalilla (Sammonkatu 8) la 18.9. klo 11-16 sekä Levy&DVD-messut Hyvinkään Wanhalla Villatehtaalla (Kankurinkatu 4-6) su 19.9. klo 10.30-16, sisäänpääsy vain 3 €; eli noin kolmasosa siitä mitä vastaavan tyylisissä keräilytapahtumissa yleensä. Kaikki tervetuloa!

Terveisin
Marko Tuominen, RiElMu ry/Succubus ry
Puh. 0400-438 408
E-mail: marko.tuominen_at_saunalahti.fi
Internet: www.sci.fi/~gore/messut.html
--