[reiv:] @ Wäiski 11.9. - Yves Deruyter


From: [reiv:] (info_at_reiv.be)
Date: Wed 18 Aug 2004 - 20:31:46 EEST[reiv:]

01. Koko yön kestävä tanssitapahtuma, jossa soitetaan teknoa, housea tai muuta elektronisesti syntetisoitua musiikkia. Usein osanottajat kokevat yhteisöllisyyyden tunteita sekä tajunnantilan kohoamista musiikin, tanssin, positiivisen ilmapiirin sekä sanattoman ja sanallisen kanssakäymisen kautta.

02. [reiv:]-klubin kesäkauden toiset kestit 11. syyskuuta, joissa lauantaille siirtyneenä meno kovenee entisestään kun kolmaskin kansi otetaan tanssikäyttöön.

Yves Deruyter (Bonzai, Belgia)
Eliot Ness ([reiv:], Beatbox)
Healium (Djax Up-Beats)
dcom (Niitty)
Guardian (Helsinki Acid City)
Mr.Pink (Helsinki Acid UG)
Michi (Helsinki Acid UG)
Mekaanikko (Sininen)
Infekto (Heavy Disco, Beatformers)
Genki (Stealthunit, Exogenic Records)
Marvin
Boke
Aki Matilainen
Severi
Tutkapari
dj seveneleven

  1. Yläkerran päähuoneessa on luvassa melkoisen kovaa kyytiä! Severin ja Aki Matilaisen lämmiteltyä koko loppuillan soittavat yhdessä residenttimme Eliot Ness sekä legendaarinen, Maydaysta ja Bonzai-levymerkiltä tunnettu Yves Deruyter Belgiasta.
  2. Runkolevyt jytisevät keskikerroksessa kun acid-huoneen avaavat jo tutuiksi tulleet Mr.Pink & Michi, tällä kertaa pitkällä setillä seuranaan vanha happoäijä Guardian. Toisena soittaa livenä narinan parissa ansioitunut Healium Jyväskylästä, ja mikäli jollekin jää vielä epäselväksi että acid on se juttu, nämä epäilykset hälventää dcom armottomalla väännöllään.
  3. Ruumassa karkeloidaan tällä kertaa vanhan junkan ja rumpubasson parissa, ja pelinavaajana toimivat ensin Genki ja sitten Marvin. Seuraavaksi dekit ottaa haltuunsa legendaarinen Boke, jonka jälkeen Mekaanikko kaivaa levylaukustaan vähän vanhempia työkaluja palatessaan rumpubasson pariin. Viimeiset mehut junkkapuolella tiristää irti Infekto.
  4. Säävarauksellisella terassilla meitä viihdyttävät klo 16 alkaen kylmän juotavan ja makoisan purtavan parissa Tutkapari, Severi & Aki Matilainen sekä dj seveneleven. Terassi on kaikille avoin ja maksuton kahdeksaan saakka.

Tule ja unohda itsesi - niin kuin silloin joskus.

http://www.reiv.be

Jaamme illan aikana kymmenelle mielestämme autenttisimmalle rave-pukeutujalle avec-kutsut seuraaviin [reiv:]eihin!


La 11.9. | Klo 16-03 | K18 | Happy Hour 16-20 Ravintolalaiva Wäiski, Hakaniemenranta 11 3 tanssikantta , 3 baaria
Liput 10 e + bf ennakkoon Street Beat, ovelta 13 e