Uuden Musiikin Festivaali!


From: Pšivškoti (paivakoti_at_paivakoti.biz)
Date: Tue 13 Jul 2004 - 13:22:32 EESTTiedote 13.07.2004.
Vapaa julkaistavaksi heti

UUDEN MUSIIKIN FESTIVAALI aka UMF, 6.-7.8. 2004 TURKU.

Uuden Musiikin Festivaali on lahja Sinulle, joka haluat festivaalilta enemmän ja hyvää. UMF on syntetisaattorirobottien ja orgaanisten dj-persoonien laatutakuupaketti, joka valtaa Turun (Lounais-Suomi) elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kaksi täyttä päivää oudon kaunista ja kiehtovaa musiikkia.

UMF keskittyy musiikillisesti uuteen suomalaiseen elektroniseen musiikkiin, älylliseen hip hopiin, Suomen johtaviin mustan musiikin tiskijukkiin sekä turkulaiseen kesäpäivään sopiviin reggae- ja dub-rytmeihin. Koko UMFin ohjelma löydät tämän tietoiskun loppupuolelta.

UMF sijoittuu kahden päivänsä aikana ympäri Turkua. Käytössä on kaiken kaikkiaan kuusi eri ohjelmapistettä: Ravintola Samppalinna, Bar Päiväkoti, Kåren, Suomi Rock Bar, Brinkkalan piha ja Teinin terassi ovat kaikki valjastettuja taisteluun paremman musiikin puolesta.

Ohjelmasta voidaan tässä nostaa erikseen lauantaipäivän ulkoilmatapahtuma, joka sijoittuu Suomen todelliseen kulttuurimaisemaan Turun Vanhalle Suurtorille - paikkaan joka muistetaan toistaiseksi vielä parhaiten Joulurauhan julistamisesta. UMFin käytössä ovat toisiinsa yhdistetyt Brinkkalan piha ja Teinin terassi, jonne mahtuu reilut tuhat innokasta festivaalivierasta. Muut paikat toimivat ohjelmallisesti toisistaan eroavina iltaklubeina.

Festivaalin avajaisia vietetään perjantaina 6. elokuuta kello 18.00 alkaen upeassa Ravintola Samppalinnassa, joka on paviljonkimainen terassiravintola aivan kaupungin keskustassa.

UMFin ohjelmasta ja tuotannosta vastaavat Sähkö Recordings, Keys of Life, Nine2Five Recordings sekä Bar Päiväkoti yhteistyössä. Tahojen takaa löytyy sellaisia nimiä kuin Tommi Grönlund, Harri Hännikäinen, Juha Ponteva ja Jaakko Parkkari, jotka ovat kaikki jo vuosia taitavasti liikkuneet musiikin, taiteiden, mainosten ja tapahtumien eteerisissä maailmoissa.

UMFin nettisivut aukeavat käden käänteessä osoitteessa:

http://www.uudenmusiikinfestivaali.org