[reiv:] @ Wäiski 23.7.


From: [reiv:] (info_at_reiv.be)
Date: Thu 01 Jul 2004 - 19:22:07 EEST



Perjantaina heinäkuun 23. päivä monien toiveet toteutuvat kun [reiv:] siirtyy vihdoin viikonlopulle. Kesäkauden avajaisia vietetään Ravintolalaiva Wäiskin kaikilla kolmella kannella ja terassilla, ja luvassa on taattua meininkiä kesäisestä chillailusta tuttuun reivitunnelmaan.

Pääpuolella lämmitelee dj-uransa 10-vuotispäivää viettävä Dixon, jonka jälkeen soittaa Suomeen vieraaksi saapuva Milan Krouzil. Loppuillan riehuvat yhdessä klubin residentti Eliot Ness ja legendaarinen DJ Choci Englannista. Vaikka Choci tunnetaanki nykyään raskaammasta soundista, [reiv:]issä hän tekee paluuta pitkille juurilleen ja soittaa silkkaa oldschoolsettiä.

Sekä iltapäiväistä säävarauksellista terassia että iltaista loungea isännöi laadukkaasta toiminnastaan tunnettu Sininen-kollektiivi, edustajinaan Indigo, Mekaanikko ja Zzompp sekä vierailijana Kouma. Terassi on kello 20 asti ilmainen, ja maukasta suupalaa on tarjolla huokeaan 2 euron hintaan.

Alakerran ruumassa häärivät Local Undergroundin mainiot veikot Kaiu ja Bobby S, vierainaan Alkemist sekä Bobbyn ja Dixonin muodostama ainutlaatuinen voimaduo Dixon Speed. Illan päätteeksi soittaa pitkästä aikaa yhdessä vanha The Tunnel-kaksikko Coma & 3.14Sami.

Saitilla www.reiv.be on tuttuun tapaan enemmän tietoa esiintyjistä ja paikasta, sekä kuvia edellisistä [reiv:]eistä.

Tule ja unohda itsesi – niin kuin silloin joskus.


Pe 23.7 | Klo 16-03 | K18 | Happy Hour 16-20 Ravintolalaiva Wäiski, Hakaniemenranta 11 2 tanssikantta & terassi+lounge, 2 baaria Liput 10 € + bf ennakkoon Street Beat