4.6. GOLDEN @ UMO JAZZ HOUSE : BRAZIL SPESIAALI!


From: dharma one (dharmaone_at_luukku.com)
Date: Thu 27 May 2004 - 23:22:21 EESTBRAZIL ESPECIAL!!! TUDO BEM HELSINKI!! GOLDEN @ UMO JAZZ HOUSE Perjantai 4.6. klo 21.00-03.00
Pursimiehenkatu 6, k-18, liput 6,5e

DALINDEO (live!)
dj:t DHARMA ONE, PRESENT SENSE, WILL C

DALINDEO Dalindeo on syksyllä 2003 perustettu kiinnostava tuore helsinkiläinen yhtye. Sen musiikki ammentaa rytmejä ja sävyjä brasilialaisesta perinne- ja populäärimusiikista yhdistäen niihin improvisaatiota ja modernin klubimusiikin vivahteita. Repertuaariin kuuluu bossanova ja sambatyylisiä kappaleita, sekä jazzillisempia sävellyksiä. Vaikka kaikki sävellykset ovat uusia ja originaaleja, tuovat kappaleet kuuntelijan mieleen brasilian jättiläiset kuten Caetano Veloson, Egberto Gismontin tai Marcos Vallen.

Sävellyksistä vastaa kitaristi Valtteri Pöyhönen. Lähtökohtana on tavoittaa ihmisiä eri kuulijakunnista ulospäinsuuntautuneella energialla tinkimättä musiikin moniulotteisuudesta. Yhtyeen harvinaisen lahjakkaat ja monipuoliset muusikot takaavat sen, että musiikki elää ja hengittää tässä ajassa.

Kokoonpano:

Pöyhönen Valtteri: kitarat
Terry Joel: huilu, saksofoni
Mäenpää Jose: vokaalit, trumpetti
Pailos Rasmus: perkussiot
Tuppurainen Timo: basso
Lukkarinen Jaska: rummut

DJ:nä nähdään vanhat brokenbeat roistot Dharma One (Inspirit, Nine2five) sekä Present Sense (Archive). Pakissa tällä kerta taas modernin rytmimusiikin koko kirjo, tuoreita levyjä räpistä dancehallin kautta nujazziin, diskoon ja brasilian kuumiin rytmeihin.

Uuutena tuttavuutena nähdään Will C, a.k.a William Coates. William on Lontoosta suomeen emigroitunut broken beat/nujazz DJ, jonka settejä on aikaisemmin voinut kuulla mm. Kermassa.

Luvassa on siis ennenkuulematonta herrrkkua livenä ja levyltä, erinomaisella soundsystemillä Umo Jazz Housen viihtyisissä tiloissa! Emme suosittele missaamaan, sillä näitä saundeja ei kuulla vähään aikaan stadissa Umon siirtyessä kesätauolle!

listen, learn, live and love!

flaijeri: http://www.erickjon.com/golden_brazil.jpg

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/