29/5 - 404: Daniel Achilles (SWE)


From: Olli (olli_at_404.fi)
Date: Thu 27 May 2004 - 22:14:56 EESTMEMPHIS EROTTAJA, HELSINKI, EROTTAJANKATU NELONEN TIEDOTTAA


LAUANTAINA 29/05/2004 - 22-04 - JA AINA VAAN LIPUT 3 EUROA DANIEL ACHILLES (DUNKLA QUALITY, RUOTSI) MIKKO NIEMINEN (FRACTION RECORDS, HELSINKI)


Akilleen kantapäät kuoshiin ja lattialle koshka täältä saapuu Daniel Achilles! Ruotsin merkittävimmillä klubeilla ja houseyöbileissä soittanut Daniel julkaisi ekan levynsä vuonna 1994 ja puskenut tasaista tahtia lisää biittiä putkeen, mm. ranskalaisella Pschent ja ruotsalaisella Northbound -levymerkillä, ja tehnyt remixejä useille isoille jehuille. Miehen oma Dunkla Quality -lafka voitti jopa "Best underground"-sarjan ruotsin omissa Swedish Dance Music Awardseissa.

Mies wäxää disehtävää mutta hyvin sielukasta housea, ja onkin varma nakki jos lauantain muu tuuba ei kiinnosta ja sydän ja sielu haluaisi jotain lämmikettä. Jalat kenkään, ruho takkiin ja Memphikseen, Daniel odottaa!

Aisaparina Danielille pistettiin Mikko "Maniakki" Nieminen, jonka ura tuskin esittelyä tarvitsee. Kun kuulet Memphiksen tiloissa limaista kikattelua, voit olla varma että se on taas Mikko naisten perässä. Watch out siis! Ja sen ajan kun mies ei ole hameita nostelemassa, on mies aivan saletisti studiossa takomassa uutta biittiä, tuottamassa tai muuten vaan ahertamassa musiikin parissa. Virittäydy siis aaltopituudelle,  sexikkäämpääkin sexikästä musaa luvassa!