404 22.5.2004 PHILIPP MAIBURG (PHONEHEADS, GER)


From: Olli Kulkki (olli_at_gen.fi)
Date: Thu 20 May 2004 - 23:53:44 EEST


MEMPHIS EROTTAJA, HELSINKI, EROTTAJANKATU NELONEN TIEDOTTAA


LAUANTAINA 22/05/2004 - 22-04 - TAAS MAKSELEE LIPUT 3 EUROA PHILIPP MAIBURG (COMBINATION RECORDS, SAKSA) MILLA LEHTO (PUSSY, MOIST, HELSINKI)No kävi kerran sillee et yx Philipp kelas et siitä tulee arkkitehti, mut toisin kävi. Bassokärpäinen puri ja siitä lähtien Philipp on hyppinyt klubista toiseen viiden vuoden ja 250 klubi-illan ajan, vähän niingu hämähäkkimies katolta toiselle. Hämiksellä on superkuulo, Philippillä bassokuulo, supersankareita siis molemmat!?

Ja vaikka Philipp on niinsanottuja laajan skaalan miehiä, tuntuu rikkinäiset rytmit eli huonosti suomennettuna niinsanotut Biitit Ja Tyylit olevan sydäntä lähinnä. Jäbän nerokkaan musiikkimaun ansiosta mies onkin saanut kiinnitettyä omalle Combination -levymerkilleen sellaisia süperdeluksenimiä kuten The Green Man ja Da Damn Phreak Noize Phunk eli tuttavallisemmin Hardfloor! Philippin ja Michael Scheibenreiterin "Phoneheads" -junkkaprojekti taasen on natsannut Saksassa ja maailmalla niin vahvasti että jäbikset ovat onnistuneet brändäämään oman Phonehead -saundinsa. Äijä on jopa soittanut legendaarisissa Popkomm, SonneMondSterne ja Nature One-bileissä. Biitit rikki, bileet päreix ja meininki kattoon. Tätä miestä ET missaa, ellet satu olemaan Siperiassa!

Philippin kanssa pyllyä veivaamassa on stadin oma breikkikissa  Milla Lehto, joka tunnetaan varmaan parhaiten Pussyja  Moist -klubeilta. Ja koska Philipp on lauteilla, tarjoilee Millakin varmasti mielellään pikkuhousunkosteita breikkejä teille muushaajille!

Superbonus: Voit treenaa jo valmiiksi kotona! Biitti menee pauttiarallaa näipäi:

Blamm tsch, Blamm blamm tschh! Blamm tsch, blam blam tschh!

All in check!


K-20


www.404.fi