Electronic Therapy 28.05 @Päiväkoti, Tku


From: X0X Records (x0xrecords_at_luukku.com)
Date: Mon 17 May 2004 - 00:37:40 EESTX0X Records Presents:

ELECTRONIC THERAPY
28.05, 22-03 @Päiväkoti (Kaskenkatu 3), Turku 3 EUR VCS-2600 *Live* (Rikos Records, Jkl)
ERKKO (Niitty, YleX, Hki)
KALLE KARVANEN (RBMA, X-Rust, Tku)

Toukokuun livenä toimii timantinkova VCS-2600. Mystisen pelikoneen ensimmäinen levy tuli jokunen aika sitten ulos jyväskyläläisellä Rikos Recordsilla. Tyylinä on rankemmanpuoleinen electro maustettuna tietyllä tuomiopäivän tunnelmalla. Voittajatavaraa toisin sanoen!

Illan vieras dj ei esittelyjä kaipaa. Hän on kaikkien tuntema radioaaltojen ääni, helsinkiläinen Erkko. Useita vuosia levyjä soittaneen Erkon tyyliin kuuluu musiikkia hyvin laajalta alueelta, ei vain electrosta ja teknosta vaan myös esimerkiksi tech-housesta aina IDM:ään saakka. Hänet tunnetaan myös yhtenä Niitty organisaation eteenpäin puskevana voimana ja puuhamiehenä. Vuosien varrella Niitty on syyllistynyt tuomaan Suomeen monia merkittäviä ulkomaalaisia artisteja kuten mm. Anthony Rother, I-F, DMX Krew, Jeff Mills, Surgeon... Radiossa Erkko juontaa Tiistain Tanssi-iltaa YleX kanavalla kerran kuukaudessa.

Resident dj:nä häärii taas Kalle Karvanen.

HUOM! Kyseessä on viimeinen Electronic Therapy tapahtuma ennen kesää. Hyvin suurella todennäköisyydellä se on myös viimeinen kuukausittainen tapahtuma. Jatkossa Electronic Therapy jatkaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Tässä ohessa voidaankin kiittää Päiväkotia, yleisöä ja kaikkia lähes kahden vuoden aikana tapahtumissa esiintyneitä artisteja:

Livet: Dr Robotnik, Huoratron, Imatran Voima, Mesak, New York City Survivors, Polytron, Putsch '79, Sektoid ja Tero

DJ:t: Alkemist, Burdock, Dcom, Electric Rockers, Kalle Karvanen, Kvantti, Laite, Lupaus, Mesak, Moleman, Mono Junk, Phinn, TjM ja Toni Aalto

Electro-Electro-Electro-Electro-Electro-Electro-Aaayeeeah!

links:

http://www.x0xrecords.com
http://www.paivakoti.biz
http://www.rikosrecords.com
http://www.yle.fi/ylex
http://www.niitty.org
http://www.x-rust.org

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/