DIMITRI FROM PARIS... "Playboy Mansion Party" sunnuntaina Hesarilla


From: Chris Lindgren (chris_at_madrenalin.fi)
Date: Wed 14 Apr 2004 - 21:06:03 EEST



DIMITRI FROM PARIS ´A night at the Playboy Mansion´  

Yksi maailman arvostetuimmista DJ:stä, ilmiömäinen Dimitri from Paris saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa.  

Dimitri tunnetaan parhaiten Hugh Hefnerin järjestämistä "Playboy Mansion" bileistä missä hän on esiintynyt jo useiden vuosien ajan. Jokainen voi vain kuvitella minkälainen vieraslista kyseisissä bileissä on ...dont ring if you dont swing...  

70-luvulla uransa aloittanut Dimitri on esiintynyt kaikilla maailman arvostetuimmilla klubeilla ja pitänyt kiinni omantakeisesta linjastaan yhdistää disco ja house-musiikki. Hän on erittäin arvostettu tuottaja/DJ ja hänen tunnetuin tuotoksensa on kiistämättä muutaman vuoden takainen maailmanlaajuinen, miljoonia myynyt superhitti "Music Sounds Better With You" - Stardust. Dimitriä pidetään yleisesti yhtenä Ranskan tunnetuimpina artistina yhdessä Daft Punkin, AIR:in sekä Cassiuksen kanssa.  

Dimitri from Paris on yksi niistä harvoista ja valituista DJ:stä joita maailman tunnetuimmat muotisuunnittelijat kuten "Yves Saint Laurent" sekä "Bourgeois" käyttävät omissa näytöksissään. Tähän kun lisätään miehen lukuisat vierailut mm. Playboy Mansion-kartanossa ja muut A-luokan keikat niin voimme todeta ettei Dimitriä turhaan kutsuta DJ Playboyksi.  

"If sex were a DJ, he would be Dimitri from Paris"  

Dimitri from Paris sekä Helsingin omat Playboyt Lil´Tony & Tomi K sunnuntaina 18/04/04 Helsinki Clubilla  

Ennakko: StreetBeat tai Tiketti 16 EUR + bf  

Hotellipaketti: Sokos Hotel Helsinki. 1hh/2hh 60EUR sis. majoitus/aamupala.

Yhteydenotot: 09-43320 Koodi ´FUNKAMP´ tapahtuman lippu ei sis. hintaan.