Electronic Therapy 16.04 @Päiväkoti, Tku


From: X0X Records (x0xrecords_at_luukku.com)
Date: Wed 14 Apr 2004 - 06:20:11 EEST



X0X Records Presents:

ELECTRONIC THERAPY
16.04, 22-03 @Päiväkoti (Kaskenkatu 3), Turku 3 EUR HUORATRON *Live* (Nu Science, Hki)
DCOM (Niitty)
KALLE KARVANEN (RBMA, X-Rust, Tku)

X0X Recordsin luotsaama Electronic Therapy-iltama palaa pienen hiljaisuuden jälkeen ryminällä ääneen huhtikuussa. Edelleen tarkoituksenamme on tarjota laadukkaita ja musiikillisesti monipuolisia iltamia uusien kykyjen sekä jo tutuiksi tulleiden kasvojen kera. Pääpaino on jatkossakin live-esiintymisissä. Musiikillisesti keskitymme elektroon, jonka rinnalla kuullaan myös dub/deep technoa, italo discoa, acid housea, acidia ja jopa hiphoppia.

Huhtikuussa liven paikan ottaa Huoratron, eli kotoisammin Aku Raski, jonka raa'at electrobiitit yhdistettynä Gameboy tuuttaukseen ovat vertaansa vailla. Myös ulkomailla keikkailleen Huoratronin Male Bonding-raita löytyy arvostetun hollantilaisen Bunker Recordsin "Sound of Suomi" kokoelmalta. Soundiin voi tarkemmin tutustua Huoratronin uusituilla kotisivuilla, linkki löytyy alta. Huoratron To Rule Them All!

Illan vieras dj on Dcom eli Nuutti-Iivari Meriläinen joka on aiheuttanut häiriötä Suomen elektronisen tanssimusiikin ympyröissä yli vuosikymmenen, keikkaillen suhteellisen harvoin johtuen siitä, ettei soita levyjä henkensä pitimiksi sekä siitä, että hänen musiikkimaailmansa on varsin yksilöllinen. Dcom on soittanut lukemattomissa tapahtumissa ympäri Suomea, Helsingistä Ouluun: elektroa, teknoa, chill-out- ja ambient -settejä - kuitenkaan rajoittumatta näihin tyylisuuntiin. Vuodesta 2000 lähtien hän on kuulunut (ja kuuluu yhä) Jyväskylästä lähtöisin olevaan Niitty-organisaatioon. Tällä kertaa hän soittaa lämpimämmästä, melodisesta soundista kohti kylmempää, koneellisempaa elektroa. Pitkästä soittokokemuksesta huolimatta tämä on Dcomin ensimmäinen keikka Turussa joten älkää missatko!

Resident dj:nä häärii taas Kalle Karvanen.

Raw-Electro-Cuts-Gameboy-Madness-Aaayeeeah!

links:

http://www.x0xrecords.com
http://www.paivakoti.biz
http://www.huoratron.com
http://www.nuscience.nu
http://www.bunker-records.com
http://www.niitty.org
http://www.x-rust.org

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/