Dimitri from Paris


From: Chrisu (chris_at_madrenalin.fi)
Date: Thu 04 Mar 2004 - 16:19:14 EET



DIMITRI FROM PARIS `A night at the Playboy Mansion´

Maailman tunnetuin DJ Playboy, ilmiömäinen Dimitri from Paris saapuu Suomeen, sunnuntaina 18. huhtikuuta 2004.  

Dimitri tunnetaan parhaiten Hugh Hefnerin järjestämistä ´Playboy Mansion´- bileistä missä hän on esiintynyt jo useiden vuosien ajan. Jokainen voi vain kuvitella minkälainen vieraslista kyseisissä bileissä on - ...´dont ring if you dont swing´...  

70-luvulla uransa aloittanut Dimitri on esiintynyt kaikilla maailman arvostetuimmilla klubeilla ja pitänyt kiinni omantakeisesta linjastaan yhdistää disco ja house-musiikki. Hän on erittäin arvostettu tuottaja/DJ ja hänen tunnetuin remixinsä on kiistämättä muutaman vuoden takainen maailmanlaajuinen, miljoonia myynyt superhitti "Music Sounds Better With You" - Stardust. Dimitriä pidetään yleisesti yhtenä Ranskan tunnetuimpina artistina yhdessä Daft Punkin sekä Cassiuksen kanssa.  

Dimitri from Paris on yksi niistä harvoista ja valituista DJ:stä joita maailman tunnetuimmat muotisuunnittelijat kuten ´Yves Saint Laurent´sekä ´Bourgeois´ käyttävät omissa näytöksissään. Tähän kun lisää miehen lukuisat vierailut mm. Playboy Mansion-kartanossa ja muut A-luokan keikat niin voimme myöntää ettei Dimitriä turhaan kutsuta DJ Playboyksi.  

´If sex were a DJ, he would be Dimitri from Paris´  

Dimitri from Paris + Lil´Tony (our local Hugh Hefner..)

Sunnuntai 18.4.2004

Helsinki Club

Liput 16 ?  

Ennakko: Street Beat tai Tiketti 16 EUR + bf  

Hotellipaketti: Sokos Hotel Helsinki. 1hh/2hh 60EUR sis. majoitus/aamupala.

Yhteydenotot: 09-43320 Koodi ´FUNKAMP´ tapahtuman lippu ei sis. hintaan.