06.03.2004 Pacifique - Aukioloajan muutos !!!


From: orkidea (orkidea_at_appelsiini.net)
Date: Mon 01 Mar 2004 - 15:11:58 EET




PACIFIQUE AUKIOLOAJAN MUUTOS

Olemme erittäin pahoillamme, mutta joudumme ilmoittamaan, että 6.3.2004 Pacifiquen aukioloaika muuttuu tapahtuman järjestäjistä riippumattomista syistä. Vesipuiston Serenan kello neljän jatkoaikaluvat ovat vanhentuneet, eikä Serena ole onnistunut hankkimaan uusia lupia ajoissa. Jatkoaikalupien myöntämisen viivästymisestä on osaltaan vastuussa myös Espoon poliisi, joka on päättänyt antaa oman lausuntonsa lupahakemukseen vasta Pacifiquen jälkeen. Tapahtuman uusi aukioloaika on klo 20-02 ja kesto on seitsemän tunnin sijaan kuusi tuntia. Pacifiquen ohjelma, esiintyjät ja areenat säilyvät ennallaan.

Järjestäjillä on kirjallinen sopimus Serenan kanssa klo 04 asti kestävästä tapahtumasta. Onkin käsittämätöntä, että Serena on vuokrannut paikan ilman 100% varmuutta kello neljän luvista Pacifiquen tapahtuma-ajankohtana! Lisäksi ihmetttelemme suuresti Espoon viranomaisten erittäin hankalaa asennetta asian selvittämiseksi. Aiemmin vastaavankaltaisissa tilanteissa erilaisiin Serenassa pidettyihin tapahtumiin (esim. Kirkan konsertti Serenassa) jatkoaikaluvat ovat onnistuneet ongelmitta. Tilanne onkin toinen, kun kyseessä on konemusiikki-tapahtuma...

Olemme tiedottaneet ja tulemme tiedottamaan aukioloajan muutoksesta omien sähköpostilistojemme, nettifoorumeiden ja -sivustojen, radion, ennakkolipunmyyntipisteiden sekä kaikkien muiden käytettävissä olevien medioiden kautta. Toivomme, että tieto muuttuneesta aukioloajasta ehtii saavuttaa kaikki Pacifiqueen tulijat ennen tapahtuman alkua.

Kaikilla ennakkolipun ostaneilla on oikeus lunastaa lippunsa takaisin ennen tapahtumaa, tapahtumapaikalla tai viikon ajan Pacifiquen jälkeen. Bussikuljetusten ajat ovat myös muuttuneet ja bussilipun haltijoilla on mahdollisuus vaihtaa lippu haluamaansa uuteen vuoroon.

Olemme tehneet kaikkemme aukioloajan pysymiseksi ennallaan ja olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta, mutta samaan aikaan uskomme, että Pacifique tulee olemaan ainutlaatuinen ja positiivinen tapahtuma. Nähdään lauantaina!

   -Ystävällisin terveisin, Tapsa, Haba, Joonas ja Unity & Labyrinth


.....................................................

            Club Unity - Helsinki, Finland
        Fighting for a better world since 1996