ElekTour - Pohjois-Suomen klubikiertue


From: Juska Rantanen (juska_at_iki.fi)
Date: Sat 28 Feb 2004 - 16:45:37 EET



ElekTour - Pohjois-Suomen klubikiertue
Rovaniemi - Oulu - Kalajoki - Kajaani
05.03.2004 - 26.03.2004

Pohjois-Suomen historiassa ensimmäistä kertaa järjestettävä klubikiertue ElekTour tarjoaa alueen parhaimmistoon kuuluvien DJiden soundia neljällä eri paikkakunnalla.

Rovaniemeltä perjantaina 05.03. NiteTrainista suositulta ReDrum-klubilta aloittava kiertue jatkaa seuraavana viikonloppuna hieman etelämmäksi. Vuorossa on 12.03. vierailu Oulun maineikkaammalla B-eat-Z -klubilla 45 Specialissa ja 13.03 Kalajoen näyttävässä yökerho Dyynissä. Kiertue saa arvoisensa päätöksen Kajaanin Club 96:ssa 26.03.2004. Kaikilla paikkakunnilla soitinten taakse nousevat rovaniemeläinen DJ Orion, Kajaanista saapuva DJ Fuse ja Raahessa vaikuttava DJ Kaasi, joita on useaan otteeseen kehuttu Pohjois-Suomen taitavimmiksi klubiDJiksi.

Housen, progen, breakbeatin ja trancen raja-aitoja taivuttelevat DJt ovat tanssittaneet klubikansaa jo vuosien ajan omilla paikkakunnillaan, ympäri Suomea ja jopa ulkomailla - ensimmäistä kertaa samalla lavalle noustessaan tuloksena on varmasti mitä unohtumattomin klubikokemus.

DJ Fuse (UG Beats - Kajaani)
DJ Fuse on järjestänyt UG Beats -nimisiä tapahtumia parin vuoden ajan alueellaan. Aktiivinen keikkailu alkoi vuonna '98 ja vuosien varrella soittolaukkuun on kertynyt runsaasti progen lisäksi myös housen, deep housen ja drum 'n bassin helmiä. Fuse on tullut tunnetuksi Pohjois-Suomen bileissä teknisen soittotaitonsa ansiosta - tarkkaan hiottuja ja teknisesti vaativia vaihtoja soittava herra onkin useasti arvosteltu yhdeksi Suomen parhaista proge-dj:stä. Fuse on keikkaillut useasti myös Venäjällä, jossa keikat ovat saavuttaneet suuren suosion ja keikkakalenteriin on tällekin vuodelle merkitty matkoja naapurimaahan.

DJ Kaasi (:Kaktus - Raahe)
Kaasi on housen ystävänä tunnettu DJ Raahesta, jolle levyjensoitto on intohimo ja elämäntapa. Promoottorina hän toimii :Kaktus-ryhmässä, joka on järjestänyt alueellaan lukuisia laadukkaita klubi-iltoja. Teknisellä osaamisellaan kannuksia ansainnut Kaasi valitsee soittoon ElekTourilla todellisia floorfillereitä; groovea housea ja tech-housea sekä tuhdempia breakbeat-pommeja. Yhteissoitot nimekkäiden DJ:den kanssa ovat luoneet hänestä yhden Pohjois-Suomen parhaiten tanssilattiaa hallitsevista dj:stä.

DJ Orion (ReDrum - Rovaniemi)
Rovaniemellä ReDrum- ja No:Status-klubia sekä Destination-tapahtumia promotoinut Orion on yksi Pohjois-Suomen aktiivisimmin keikkailevista DJistä. Residenssit useilla klubeilla ja vuosien kokemus keikkailusta Suomen lisäksi mm. Saksassa ovat antaneet Orionille avarakatseisuutta myös musiikillisesti - vaikka herra perustaa soundinsa pääasiassa tranceen, ei hän kaihda myös ajavien tekno- ja breakbeat-raitojen poimimista levylautaselleen.

05.03.2004 - Rovaniemi, NiteTrain (liput 3,5e/opiskelijakortilla 2,5e)
- In association with ReDrum

12.03.2004 - Oulu, B-eat-z -club, 45 Special (5e / 4e opiskelijat)
- In association with H.A.N.D Productions - www.handprod.com
13.03.2004 - Kalajoki, Dyyni (6e)
- In association with :Kaktus - www.kaktus.us - www.hiekkadyyni.fi
26.03.2004 Kajaani, Club 96 (5e)
- The tour closing sessions - www.96aste.fi

Tuoreimmat uutiset ja päivitetyt tapahtumakohtaiset infot Pohjois-Suomen klubikalenterista osoitteesta:
http://kaamos.org/ntf/viewtopic.php?t=902

Lämpimästi tervetuloa!