PROGRESS@KLUBI, Tapaninpäivänä 26.12.2003


From: seb (seb_at_djseb.net)
Date: Thu 18 Dec 2003 - 13:18:38 EET



PROGRESS 26.12.2003 @ KLUBI K-18 * 5 euroa * 21-03

Deejays of the nite:

LOCAL UNDEGROUND DJ'S Kaiu, Sakura & Bobby Speed

Local Underground -dj:t sulattavat seteissään ennakkoluulottomasti yhteen housea, teknoa ja trancea. Viime vuosina "progressiivisuus" on sumentanut klubimusiikin käsitekenttää ja antanut dj:lle mahdollisuuden valikoida soittamansa musiikki erilaisten vivahteiden perusteella. Esimerkiksi tribaalihouse ja tribaalitekno voidaan liittää yhteen. LU -dj:t kuvailevatkin musiikkiaan mielummin adjektiiveilla kuin yrittävät keksiä yhtä tai kahta perusgenreä joihin suurin osa kappaleista voitaisiin lokeroida. Levylaukun sisältöön vaikuttavat monet tekijät: kellonaika, muut bileissä soittavat dj:t, yleisö, paikka... Kahta samanlaista soittolistaa ei tulla kuulemaan. Progressissa LU-dj:den salkusta löytyy ainakin sellaista biittiä, että joulupyhinä hankitut läskit saavat kyytiä.

LOCAL RESIDENTS Seb & Ateah Fall

Seb ja Ateah Fall tarjoilevat selkä selkää vasten ensimmäisen kahden ja puolen tunnin ajan tribaalia housea sekä progressivista menoa. Kannattaa tulla ajoissa paikalle!

LOCAL VJ's

Visualsysteemi

Visualsysteemin pojat Naive ja Hahmo ovat pitkän linjan kulkijoita visuaalisen ilmeen tekemisessä. Taidetta vai tekotaidetta? Sinä saat päättää.

internet:
http://lu.hosting.mbar.fi/

www.djseb.net/progress
www.visualsysteemi.com
www.djseb.net