LUST for Change @ MPHIS Erottaja, Hki fri 12.12.


From: Lenne Laukkonen (lenne_at_localunderground.net)
Date: Thu 11 Dec 2003 - 14:30:32 EET


LUST - 12.12.2003 - Lust for Change

dj't Bobby Speed, Kaiu ja Sakura vieraanaan dj Erkko (Niitty, YleX, Hki)

Vuoden viimeisen Memphis Erottajan Lust -illan teemana vuodenvaihteen kynnyksellä on LUST FOR CHANGE. Lustissa katsotaan eteenpäin ja muutos on pysyvää.

Tällä kertaa vieraanamme on Niitty-organisaation kantava voima, alati muutosta janoava dj Erkko. Hänet tunnetaan Suomessa elektron suurlähettiläänä, jonka setit pitävät sisällään ennakkoluulotonta tanssirytmiä teknosta tech-housen kautta elektroon ja pidemmälle, aina IDM-tunnelmointeihin saakka. Erkon 90-luvun puolivalistä lähtien luotsaama, alun perin Jyväskylästä lähtöisin oleva Niitty on vastuussa monien alojensa suurnimien, kuten Jeff Millsin, Surgeonin, I-F:n, Anthony Rotherin, DMX Krewn, Acid Junkiesin ja Tarrentellan & Redankan tuomisesta Suomeen, sekä tottakai ryppäästä maamme teknohistorian parhaimmistoon lukeutuvia karkeloita ja klubi-iltoja. Organisaationsa lisäksi hänet tunnetaan myös Ylex-radiokanavalta, jossa hän juontaa ja toimittaa Tiistain tanssi-ilta -ohjelmaa joka kuun ensimmäinen tiistai.

Vakioveijareina progression asialla LU:n omat futuristit Bobby Speed, Kaiu ja Sakura tarjoilevat teknon, housen, trancen sekä breaksien tulevia tuulahduksia totuttuun tapaansa. Kaikki on - ja tulee olemaan - täydellistä ikuisesti!


Memphis Erottaja
Avoinna 12-04
Klubit 21-04
K20