Electronic Therapy 19.12 @Päiväkoti, Tku


From: X0X Records (x0xrecords_at_luukku.com)
Date: Mon 01 Dec 2003 - 11:25:02 EET



X0X Records Presents:

ELECTRONIC THERAPY
19.12, 22-03 @Päiväkoti (Kaskenkatu 3), Turku 3 EUR TONI AALTO (Les Disques Carré, Hki)
ALKEMIST (Hytky, X-Rust, Hki)
KALLE KARVANEN (RBMA, X-Rust, Tku)

Joulukuussa Electronic Therapy hiljenee joulua varten eikä poikkeuksellisesti tarjoa liveartistia. Musiikki kuitenkin tulee olemaan entistä ankarampaa ja likaisempaa kun Päiväkodin valtaa kaksi vieras dj:tä. Heistä toinen on helsinkiläinen Toni Aalto. Toni on julkaissut yhden levyn Les Disques Carré levymerkillä, jolle myös itävaltalainen Deetron teki remiksin. Tämän lisäksi Toni on remiksannut Ural 13 Diktatorsin Aerojamit-kappaleen heidän "Red Stars Ep:lle" joka ilmestyi Mental Groovella. Toni määrittelee soittamansa musiikkityylin "likaiseksi Chicagoksi". Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö totta?

Illan toinen vieras dj on helsinkiläinen Alkemist, joka on soittanut vuodesta 1996 lähtien aina pienistä underground hipoista usean tuhannen ihmisen suuriin bileisiin. Pääasiallisesti Alkemist soittaa teknoa, mutta hänen levypakkiinsa mahtuu myös housea, downtempoa ja breakbeatiäkin. Electronic Therapyjä varten Alkemist tuo mukanaan likaisimmat ja rasvaisemmat levyt arkistojen kätköistä, eli luvassa on vakavasti otettavaa booty traxxx menoa.

Likaista äänimaailmaa täydentää resident dj Kalle Karvanen, joka on myös lupautunut kaivamaan levyhyllystään rasvaa tihkuvat ass sheika levyt.

Nasty-Dance-Mania-Booty-Ass-Sheikka-Dirty-Chicago-Ho(us)e-Techno! Aaayeeeah!

links:

http://www.x0xrecords.com
http://www.paivakoti.biz
http://www.helsinki.fi/~tsaalto/main/
http://www.hytky.org
http://www.x-rust.org

..............................................................
 Lähetä oikeat joulukortit omalla kuvallasi! Maikkarin netissä.  http://www.mtv3.fi/postikortit/