Devotion To Trance III / 31.12.2003 / Aktia-sali, Helsinki


From: Lauri Halonen (lauri_at_devotion.fi)
Date: Thu 27 Nov 2003 - 13:46:53 EET



Huomenta!

Uudenvuoden suunnitelmat senkuin selkenevat. Ehka vanha kansa jaksaa viela kerran lahtea ex-teatroon katsomaan, jos vaikka pojat saisivat polvet nousemaan. Nayttamaan vahan mallia nuorille, kuinka silloin "vanhoina hyvina aikoina"... :)

RMB Live (Various music, Saksa)



Saksalainen trance live-aktien ehdottomaan karkikaartiin kuuluva RMB saapuu suomeen uudenvuodenaatoksi. RMB juhlii tana vuonna kymmenvuotis taiteilijauraansa, joka paattyy Devotion-tapahtumaan. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin tribuutti-albumi "RMB & Friends - A Tribute To RMB", jolla yhtyeen kappaleita ovat uudelleen kasitelleet mm. Westbam, Talla2XLC ja Blank & Jones.

RMB on Rolf Maier Bode ja Farid Gharadjedaghi, joilla on klassillinen musiikkikasvatus. RMB:n julkaisuja ovat kymmenen vuoden aikana kustantaneet
Le Petit Prince, Adam & Eve, Low Spirit, Zeitgeist ja RMB:n oma Various levy-yhtio. Myos tuottajaparin remix tuotanto on vaikuttava.

Tuotantoon voi tutustua mm. seuraavien linkkien avulla: http://www.rmb-musik.de/rmb/audio/mp3/rmb-live_at_viva_interaktiv.m3u

http://www.rmb-musik.de/
http://www.rmbandfriends.de/
http://www.various.de/


Royal Kinks (Method Records, Suomi)



Ensimmaista kertaa lavalla esiintyva Royal Kinks live experience miksaa on-screen animaatioita progressiiviseen houseen, tranceen, techno vaikutteisiin ja 80-luvun saundeihin. Kolme Royal Kinks raitaa on julkaistu Method recordsilla, ja niita soittavat jatkuvasti mm. Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Parks & Wilson seka Danny Tenaglia. Royal Kinks on Slusnik Luna:sta tutun Niko Nymanin solo projekti.

DJ Cosmo (Millennium, Suomi)



www.cosmo.fi

+ NYE surprise dj's



Tapahtuman ennakkolippuja myyvat
Street Beat p. 09-632 630 (22 e + myyntipalkkio), www.streetbeat.ac
Mosso (22 e + myyntipalkkio) seka
www.mosso.fi
Tiketti p. 0600-1-1616 (22e + 1,7e myyntipalkkio). www.tiketti.fi

Devotion to Trance III
31.12.2003 20.00-04.00
Aktia sali, Yrjnkatu 31
Dresscode - Be devoted
K18

www.devotion.fi
info_at_devotion.fi



Oikeudet muutoksiin pidatetaan.
All rights reserved.