Ever lopettaa joulukuussa neljän vuoden ikäisen


From: Turan Sadri (turan_at_tehas.org)
Date: Mon 22 Dec 2003 - 22:19:10 EET



Ever lopettaa joulukuussa neljän vuoden ikäisenä

Marraskuussa 1999 avasi uusi jokakeskiviikkoinen klubi ovensa Premiereen, Kamppiin tarkoituksenaan tarjota laadukkaita klubbailuhetkiä myös viikonlopun ulkopuolella. Aluksi klubi toimi vielä nimellä Never ja esiintyjinä oli joka keskiviikko sekoitus Suomen tunnetuimpia ja hieman nimettömämpiä dj:tä. Ensimmäiseksi residentiksi valittiin Swiss, joka tuli tutuksi persoonallisesta trancesoundistaan. Pikkuhiljaa Never klubille syntyi vankka kannattajakunta, joka jaksoi käydä bilettämässä keskiviikosta toiseen.

Järjestäjäporukan sisäisten muutosten takia nimestä pudotettiin jossain vaiheessa kirjain ja klubi jatkoi keksiviikkoiltojen rikastuttamista nimellä Ever. Myös klubin konsepti muutettiin residenttivetoiseksi, jolloin joka keskiviikko paikalla oli yksi vakiotiskijukka mukanaan itse valitsemansa vierailevat dj:t. Residentteinä maineikkaalla klubilla toimi Maniac, Gary B, Eliot Ness, Proteus, Pietari, Kris Kylven ja Wannabedj. Myöhemmin mukaan kuvioihin tuli myös Milla Lehto.

Kesäkeskiviikoiksi klubin nimi vaihdettiin Solariksi ja varsinkin kesäisin klubi eli kulta-aikaansa. Premiere oli tupaten täynnä joka keskiviikko ja paikalla nautittiin käsitteeksikin asti muodostunutta Ever-fiilistä.

Nyt neljän kunnioitettavan vuoden ja n. 200 klubi-illan jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja päättää yksi ajanjakso klubirintamalla. Viimeisen kerran Ever-fiilistä diggaillaan 17. joulukuuta, jolloin residentit Maniac, Milla Lehto, Eliot Ness, Proteus, Kris Kylven ja Pietari nousevat vielä kerran levareiden ääreen ja klubi suljetaan sille kuuluvalla kunnialla. Tarjolla myös boolia ja pikkusuolaista.

Ever Klubi joka keskiviikko Premieressä 17.12 asti.

26.11. Ever Presents: "get punk!"
Dj:t Proteus, Pietari, Kris Kylven
3e

3.12 Ever
Dj:t Maniac, Denis, Urmas, Fine
3e

10.12 Ever
Dj:t Milla Lehto, Halo, Kaiu
3e

17.12 Ever 4-vuotissynttärit ja klubin päättäjäiset! Dj:t Maniac, Milla Lehto, Eliot Ness, Proteus, Pietari, Kris Kylven 3e

--
Ever Club
Premiere, Pohjoinen rautatienkatu 21, Helsinki
21-04, 3e