Studio 54


From: Memphis Erottaja (riku.stenros_at_sok.fi)
Date: Fri 31 Oct 2003 - 14:05:09 EET



Studio 54 @ Memphis Erottaja / Kurkiklubi / Bulevardi kaksi

Disco-musiikin mekka ja hedonismin kehto, Studio 54, on ehkä maailman kuuluisin yökerho. Klubi, joka nosti klubbauksen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Fantasiamaailma, jossa kaikki oli sallittua ja jota tahditti myöhemmin klassikoiksi nousseet 70-luvun discohitit.

Ihana Tuotanto Helsinki ja Memphis Erottaja luovat uudelleen saman tunnelman tänä syksynä Helsingissä. Memphis Erottaja, Bulevardi 2 ja Klaus Kurki ja Kurki-klubi muutetaan yhdeksi jättimäiseksi tanssikompleksiksi, jossa on party-musiikkia joka makuun. Bert Bevans (Studio 54, NYC), Neil Fearnley (Pacha, UK) sekä Helsingin kovimmat tanssittajat takaavat autenttisen ja ihanan bilekokemuksen.

Tapahtuman yhteydessä juhlitaan Kurkiklubin ja Memphis Erottajan syntymäpäiviä. Tilaisuus järjestetään alkuillasta ennen ovien avautumista suurelle yleisölle. Yksityistilaisuudessa nähdään kaikille tuttuja kasvoja sekä kanta-asiakkaita vuosien varrelta.

Memphis Erottaja - Studio 54 -huone
Bert Bevans (Studio 54, NYC)
Joe Blazey & Stede (Ihana)

Bert Bevans bio
New Yorkissa kasvanut Bert Bevans aloitti dj-uransa 70-luvun alkupuolella soittamalla koti- ja katubileissä Hollisissa, Queensissa, joissa mukana oli myös mm. Russell Simmons, Davey DMX, LL Cool J, Run DMC ja moni muu nykyinen huipputähti. 70-luvun loppupuolella Bert soitti jo säännöllisesti monissa legendaarisissa klubeissa, kuten Steve Rubellin Studio 54, Francois Kevorkianin New York - New York ja Larry Levanin Paradise Garage.

Bulevardi 2 - Nu Disco/House -huone
Neil Fearnley (Pacha, UK)
Tomi K (Ihana)

Neil Fearnley bio
Neil on kovan luokan brittiläinen party-dj. Ihanassakin useamman kerran käynyt ladd tuo mukanaan aina laatikollisen kovimpia househittejä suoraan Lontoosta. Neil on kiertäny lähes kaikki Iso-Britannian kovimmat house-klubit ja hänellä on myös oma radioshow, Mix96

Kurki-klubi - GrooveFM Lounge
Eppu (NuSpirit Helsinki) Smoodie (JetSet)

Studio 54
Memphis Erottaja, Bulevardi 2, Klaus Kurki & Kurki -klubi 8.11.2003 klo 22.00 - 04.00
Liput 10e, ennakkolippuja myynnissä Erottajan Memphiksessä ja Klaus Kurjessa Sisäänkäynti: Memphis Erottaja
Dresscode: 70's Hedonistic Disco Glamour (teemanmukaisesti pukeutuminen takaa nopeamman sisäänpääsyn)

Studio 54 -bileet tuottaa Ihana Tuotanto Helsinki, Memphis Erottaja & Kurkiklubi Yhteistyökumppanit: GrooveFM, Loisto, Koff, Martini, Mumm, Ernest & Julio Gallo

Lisätietoja:

Riku Stenros

Ravintolapäällikkö
Klaus Kurki / Kurki Bar & Klubi / Memphis riku.stenros_at_sok.fi
0405607673

www.ihana.info
www.memphis.fi
www.kurkiklubi.com

____________________________________

Järjestelmän copyright - www.mediasignal.fi