FREEFORM with DJ SS 15.11.2003


From: anna anttila (gwe_at_bboy.com)
Date: Thu 30 Oct 2003 - 20:25:04 EET



:: FREEFORM 15.11.2003 :: FREEFORM presents nine2five recordings 3rd birthday & Liquid Assets compilation launch partee 15.11.2003!

::::: Basso-olohuone Kerma 22-04
::::: Bar Redrum aka nine2five lounge ke 22-04
::::: Erottajankatu 7, Helsinki
::::: 7e, K19 (leidit ilmainen sisäänpääsy 22-23)

DJ SS (Formation, UK)

Formation Records perustettiin vuonna 1989. Ensimmäistä julkaisua Psycho E.P:tä seurasivat nimet Tango, Oasis, Megadrive, Jungle House Crew ja myöhemmin artistit kuten John B, Matrix ja Accidental Heroes. Yhtiön perustaja, breakbeat pioneeri DJ SS aka Leroy Small on ollut mukana levittämässä junglen ilosanomaa sen syntyajoista alkaen. Tällä hetkellä työn alla on kauan odotettu S-Files albumi. Helsingissä SS on käynyt useaan otteeseen, mutta viime kerrasta on jo aikaa. Taattua tanssilattiatavaraa tiedossa vanhalta jumpupin kuninkaalta! ;)

www.formationrecords.com

DHARMAONE & INFEKTO nine2five 3 vuotta ja nousussa! Yheksästä-viiteen -työmiehistä yläkerrassa tykittävät kungfu-breikkejään DharmaOne ja Infekto.

Redrum aka nine2five lounge:
ROBBYN RHODES
THE EXECUTIVES - Dizzy, Goose & Nenis

Alakerrassa juhlitaan tuplasti, sillä maanantaina 17.11. valtuutetuille jälleenmyyjille saapuu Liquid Assets -kokoelma, jossa uutta ja eksklusiivista (wot?) matskua mm. seuraavilta pelimiehiltä: Cuica, DharmaOne & Trusoul, The Executives, Infekto, Rebeat ja Talisman.

www.nine2fiveoffice.com

Juhlahumpun kunniaksi ilmainen CD 10:lle ensimmäiselle lipun ostajalle. Tyyli on vapaa.

Freeform aina kuukauden kolmantena lautaina! [ rumpuu ja bassoo ja snadisti silt välilt ]



Sign up for FREE email from bboy.com at http://www.bboy.com