Freeform 18.10.2003 - Keep on dancin'


From: anna anttila (gwe_at_bboy.com)
Date: Thu 09 Oct 2003 - 10:02:50 EEST



FREEFORM SATURDAY 18.10.2003 - Keep on dancin'

KEEP ON DANCIN', THAT'S THE SPIRIT FRIENDS! "Stop Press! Uusi line-up seuraavassa Freeformissa: Ennakkotiedoista poiketen DJ SS (Formation) saapuu Freeformiin 15.11.! Kehissä silloin myös Dharmawan!"

Lokakuun bassoturinoita vietetään syvien gruuvibassojen ja dubijunkan tahdissa! Ja dekkien takaa löytyy... drum roll..!!

Duncan Busto aka THE SPIRIT (aka Phantom Audio with Digital)!

Ipswichistä kotoisin oleva Duncan lähti Lontooseen 80-luvun loppupuolella suorittamaan kemian tutkintoa ja tutustui siellä Detroit house ja teknopiireihin. Näihin aikoihin Duncan aloitti myös DJ-uransa.

Vuonna 1991 Duncan sai tarpeeksensa hedonistisesta Lontoosta ja palasi hetkeksi takaisin Ipswichiin työskentelemään Rob Solomonin (aka Universal/Lexis) levykauppaan Essential Selectioniin. Vuonna 1992 Duncan auttoi Tom Isonia Red Eye Recordsin perustamisessa ja pian levyjen parissa touhuaminen johti siihen, että Duncan kiinnoistui oman musiikin tuottamisesta ja ensimmäiset miehen julkaisut tulivat Timelessin ja Digitalin Fresh 86 levymerkin takaa. Duncanin ja Digitalin ensimmäiset yhteistuotokset tehtiin vuoden 1996 aikoihin, mutta vasta vuoden 1999 yhteistuotos 'Phantom Force' nosti heidät suuremman yleisön suosioon. Tästä syntyi myös levymerkki Phantom Audio.

Timelessin, Metalheadzin ja Phanton Audion lisäksi Duncanin tuotoksia on tullut myös mm. Renegade Hardwaren, CIA:n ja Commercial Suiciden kautta. Duncanin soundia voisi kuvailla sanoilla "atmospheric with a groove - heavy, dubby, quite melodic, quite spacey, but phat as well".

Lisätietoja: http://www.lowerdepths.com/overview/?artist=spirit

Alkuiltaan Freeform ylpeänä kutsuu yhden suomijunkan vaikuttavimmista pioneereista - Freeform Helsingin uuden residentin - Keravan oman Fabion DJ DIZZYN!

SPIRIT (Inneractive/Phantom Audio/Metalheadz) DIZZY (nine2five recordings, Ylex, SUB, Freeform Helsinki)

nine2five lounge: The Executives + guests "calculated sonics with mathematical precision"

Freeform joka kuun kolmantena lauantaina!

"COME ON DOWN!" - Leslie Grantham, circa 1987

FREEFORM 18.10.2003
::::: Basso-olohuone Kerma 22-04
::::: Bar Redrum aka nine2five lounge ke 22-04
::::: Erottajankatu 7, 00130 Helsinki
::::: 7e - ! ilmainen sisäänpääsy 22-23 ! - K19

Marey Carey for governor of California!



Sign up for FREE email from bboy.com at http://www.bboy.com