LUST at Memphis Erottaja, fri 10.10.


From: Lenne Laukkonen (lenne_at_localunderground.net)
Date: Tue 07 Oct 2003 - 02:26:11 EEST


Perjantaina, 10. lokakuuta..

LUST - Lust for Vengeance

dj:nä Genki sekä Bobby Speed, Kaiu & Sakura

Täydellisyyden sanansaattaja, Memphis Erottajan Lust -klubi jatkaa lokakuussa verenhimoisempana kuin koskaan. Tämänkertainen teema on LUST FOR VENGEANCE ja kosto todellakin on hyvin suloinen.

Lokakuun vierailevaksi likaisen työn tekijäksi on tarkoin valittu Stealth Unitin ja Exogenic Recordsin riveistä tuttu Dj Genki, joka tunnetaan nykyisin yhtenä Suomen julmimmista tekijöistä, mitä rummun ja basson tehokkaaseen yhdistämiseen tulee. Hänen kerrotaan aloittaneen hämärähommansa psykedeelisten rytmien keskuudessa, mutta tiedetään saavuttaneen uransa varrella pätevyyden aiheuttaa äärimmäistä vahinkoa myös breakbeatin, techhousen ja downtempon haastavilla saroilla, vain muutamia mainitaksemme. Varmaa siis on, ettei KUKAAN tule pääsemään käsistämme helpolla.

Hommaa viimeistelemässä varjoissa piileskelevät myös Local Undergroundin omat armottomat kätyrit Bobby Speed, Kaiu ja Sakura, jotka sääliä tuntematta kukistavat kohteensa valtaisalla ryöpyllä tuhovoimaisinta tunnettua teknoa, housea, trancea ja breaksejä. Ja kaikki on täydellistä ikuisesti. TAI MUUTEN..

Liput 0 euroa.


Memphis Erottaja
Avoinna 12-04
Klubit 21-04
K20