Electronic Therapy 24.10 @Päiväkoti, Tku


From: X0X Records (x0xrecords_at_luukku.com)
Date: Mon 06 Oct 2003 - 02:27:48 EEST



X0X Records Presents:

ELECTRONIC THERAPY
24.10, 22-03 @Päiväkoti (Kaskenkatu 3), Turku 3 EUR MESAK *Live* (Klakson, Rikos Records, Mr Velcro Fastener, Tku) PHINN (pHinnweb.com, Tre)
KALLE KARVANEN (RBMA, X-Rust, Tku)

Electronic Therapyn lokakuun liveartisti on Mesak. Hänet tunnetaan ehkä paremmin Suomen johtavan electropumpun Mr Velcro Fastenerin toisena osapuolena, mutta viime aikoina Mesak on myös tehtaillut omia julkaisuja. Näistä mainittakoon debyytti "Sijoitus Tulevaisuuteen" jyväskyläläisellä Rikos Recordsilla sekä "Haivenet EP" hollantilaisella Klakson levymerkillä jonka muihin artisteihin kuuluu mm electrokomeetta Dexter. Mesakilta on odotettavissa julkaisujen kuuloista tummaa ja syvää musiikkia elektrolla maustettuna, joten takapuoli heiluu varmasti!

Illan vieras dj ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Kaikki jotka ovat edes hieman tutustuneet suomalaiseen elektroniseen musiikkiin ja internetin saloihin ovat varmasti löytäneet massiivisen tietokannan osoitteesta www.phinnweb.com Kyseisen sivuston takana on Erkki Rautio aka pHinn joka on vuodesta 1996 asti kerännyt sivuille tietoa Suomen elektronisen musiikin esihistoriasta aina tähän päivään saakka. pHinn on kunnostautunut myös yhtenä Club Telexin promoottoreista. Club Telex on tuonut Suomeen muun muassa sellaisia pikkunimiä kuin Chicks on Speed ja I-F. Musiikin suhteen moniruokaisen pHinn:n suosikkeihin voi tutustua kuukausittaisen chartin muodossa täällä: http://www.phinnweb.com/chart/

Tämän lisäksi resident dj:nä puuhastelee edelleen Kalle Karvanen, jonka elektroon kallistuva selektio saa lisämausteita italosta, acid housesta yms. mukavasta rytmimusiikista.

Deep-Techno-Dub-Experimental-Electro-Gay-Disco! Aaayeeeah!

links:

http://www.x0xrecords.com
http://www.paivakoti.biz
http://www.klakson.nl
http://www.rikosrecords.com/
http://www.mrvelcrofastener.com
http://www.stars-music.com/
http://www.phinnweb.com/FAQ/pHinn/
http://www.phinnweb.com
http://www.x-rust.org

............................................................
Maksuton sähköposti aina käytössä http://luukku.com Kuukausimaksuton MTV3 Internet-liittymä www.mtv3.fi/liittyma