LUST at Memphis Erottaja, fri 12.9.


From: Lenne Laukkonen (lenne_at_localunderground.net)
Date: Fri 12 Sep 2003 - 15:46:32 EEST


Tänään, perjantaina 12. syyskuuta..

LUST - Lust for Love

dj't Kimik & Uke (U&K, Miau!)
sekä Kaiu, Sakura & Bobby Speed

Elokuun alussa kunniakkaan alun saanut Memphis Erottajan Lust -klubi saa jatkoa syyskuussa. Tällä kertaa teemana on LUST FOR LOVE ja ilma epäilemättä tihkuu rakkautta.

Syyskuun vierailijoina nähdään ja kuullaan Tampereen Miau! -klubin rakkaat pojat Kimik ja Uke. Kissalan poikain musiikilliset preferenssit ovat kauniissa,mukaansatempaavassa progesoundissa maustettuna ripauksilla breakbeattiä, trancetunnelmointeja ja jopa teknoa. Myös tuottajina viime aikoina suurta suosiota saavuttaneen U&K-kaksikon tunnetuimpia tuotoksia on kansainvälistäkin kuohuntaa herättänyt remix itsensä Sashan kappaleesta Wavy Gravy, jonka jälkimainingeissa herrat ovat allekirjoittaneet julkaisusopimuksia merkittäville kansainvälisille levymerkeille, kuten Lost Language, Cuba Recordings ja Medicine!

Paikallisina rakkauden airueina teidät vastaanottaa totuttuun tapaan Local Undergroundin omat söpöliinit Bobby Speed, Kaiu ja Sakura aseinaan viehättävä sekoitus suloista housea, sokerista teknoa, lumoavaa trancea ja sydäntäriipiviä breaksejä. Ja jälleen on kaikki täydellistä ikuisesti!


Memphis Erottaja
Avoinna 12-04
Klubit 21-04
K20